Architectuur reizen

Met je medewerkers of relaties op incentive reizen? Maak het een onvergetelijke ervaring MET inhoud. Een architectuurreis heeft het allemaal. Van musea, kerken en ruïnes bezoeken tot ontspannen ronddwalen en bourgondisch genieten van lokale specialiteiten. Wij regelen jouw ultieme personeelsreis of trip met relaties van A tot Z. Ook bij een klein budget.

Geniet van de vele bezienswaardigheden en praat rustig bij

Natuurlijk staan architectuur en kunst centraal tijdens deze reis. Verwacht echter geen stoffige geschiedenistrip. We bezoeken enkel de mooiste musea en gebouwen en laten je begeleiden door gidsen met verstand van zaken én een mooi, levendig verhaal.

Ook zorgen we voor voldoende ontspanning. Lekker op het terras uitrusten, om je heen kijken of zonder plan de stad verkennen. We creëren volop tijd voor jouw medewerkers of relaties om rustig bij te kletsen en te genieten van de omgeving.

Deze reis wordt met recht het hoogtepunt van het jaar voor jouw bedrijf.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Architectuur reizen - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Onze gidsen maken het verschil

Gidsen kunnen een stads- of museumtour maken of breken. Daarom werken we enkel met gidsen die de architectuur, kunst en cultuur van het land kennen en er met heel hun hart van houden. Door de levendige verhalen van onze gidsen word jij vast en zeker verliefd op ‘hun’ bezienswaardigheden.

Dankzij onze samenwerking met lokale agenten ben je tijdens je reis verzekerd van een bezoek aan de mooiste en meest verrassende plekken. Daar staan onze gidsen uiteraard op je te wachten met een inspirerend verhaal, waar jij met je collega’s of relaties nog lang over na zullen praten.

Ons doel? Jouw ideale architectuurreis organiseren

Het maakt niet uit waar jouw ideale architectuurreis naartoe gaat: wij regelen het voor je. We zijn altijd op zoek naar dat ene hotel, plekje of museum dat echt het verschil gaat maken tijdens jouw reis. Met een wereldwijd netwerk bezorgen we jou, je collega’s en/of relaties een onvergetelijke tijd.

Natuurlijk staan jouw wensen, bedrijfscultuur en manier van werken voorop. We denken graag met je mee over de perfecte invulling van jouw architectuurreis. We kunnen de volledige reis voor je organiseren: tickets, hotelovernachtingen, vervoer, maaltijden, tours, gidsen etc. Het hele programma stippelen we samen met je uit. Wil je slechts een deel van de organisatie aan ons uitbesteden? Ook dat is geen probleem.

Wij gaan altijd een stapje verder om jou te verrassen.

smartincentive Reizen - Imbema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Imbema

De wereld is ons speelveld

Zie je jouw ideale reis vol kunst, cultuur en ontspanning al voor je? Uniglobe Smart Group & Incentive maakt ‘m onvergetelijk voor je. We hebben ervaring in meer dan 85 landen wereldwijd. Dankzij dit internationale netwerk en onze grenzeloze creativiteit maken wij jouw reis uniek en bijzonder. Alles om jouw collega’s of relaties aan jouw bedrijf te binden!

Laat ons jou inspireren

We denken graag met je mee over de perfecte architectuurreis. Over de beste bestemming, de meest interessante bezienswaardigheden en de mooiste plekken om rustig rond te dwalen. Onze specialisten staan voor je klaar. Ook bij een beperkt budget is er vaak meer mogelijk dan je denkt.

Neem vandaag nog contact op en laat ons je overtuigen met onze onvergetelijke incentive en personeelsreizen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293