Architectuur reizen

Smart Incentive reizen helpt met het samenstellen van een onvergetelijke groepsreis. Voor het samenstellen van de reis kunnen we het programma aanpassen naar de wensen die passen bij jouw team.

Houdt de groep van architectuur? Dan bieden wij een programma dat hierop aansluit. Hierin weten we de juiste afwisseling te bieden tussen ontspanning en verkenning.

We bezoeken de mooiste en indrukwekkendste gebouwen en rusten vervolgens uit op een terras in een prachtig historisch centrum. Het programma loopt naadloos in elkaar over en de groep wordt begeleid door professionele gidsen.


Architectuur & kunst

Het is belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de wensen van de groep. Zo kunnen we echte kunstliefhebbers uren laten dwalen in musea, terwijl anderen meer geïnteresseerd zijn in de gebouwen en sfeer die de stad uitademt. Wij zorgen ervoor dat je je niet druk hoeft te maken om een passend programma. Natuurlijk is hier ruimte voor eigen inbreng. Graag denken wij met je mee en willen we zoveel mogelijk van tevoren regelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan entree van musea en/of bezienswaardigheden. Dit zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de reis.

Professionele gidsen

Tijdens de bezienswaardigheden worden er professionele gidsen geregeld die daadwerkelijk de architectuur en kunstcultuur van het land kennen. In samenwerking met lokale agenten zorgen wij ervoor dat we je de mooiste en meest verrassende plekken laten zien. Naast de highlights van een bestemming zorgen we ervoor dat de lokale cultuur wordt “geproefd”.

Volledig ontzorgen

Wanneer je reis door ons wordt samengesteld wordt je volledig ontzorgd. Wij zorgen voor goede hotels en deskundig advies over de bestemming. Door onze persoonlijke benadering wordt er in samenspraak een fantastisch programma samengesteld, zodat alles van het begin tot het einde goed is geregeld. Zijn er onvoorziene omstandigheden en/of wijzigingen in het programma? Geen probleem, wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing. Het is zelfs mogelijk om één van onze collega’s mee te nemen als reisleid(st)er, zodat je ter plaatse volledig wordt ontzorgd.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348 76 46 83
Gratis reisofferte

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348 76 46 83