Bedrijfsweekend

Goede medewerkers zijn goud waard. In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het fijn om medewerkers te houden en nieuwe aan te trekken. Maar hoe maak je het verschil?

Het organiseren van een incentive reis is een krachtig instrument waarmee je de medewerkers niet alleen de waardering laat zien maar laat ook voelen!

Dit hoeft natuurlijk geen wereldreis te zijn, een weekend werkt al zeer effectief. Lees hier wat wij voor je kunnen betekenen voor het organiseren van een top weekend.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Bedrijfsweekend - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Bedrijfsweekend organiseren

Belangrijk bij het organiseren van een bedrijfsweekend is dat de tijd zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld. Wij als ervaren reisspecialisten helpen graag met het organiseren van kort maar onvergetelijk weekend. Korte lijnen en flexibiliteit zorgen ervoor dat wij veel kunnen regelen.

Bestemmingen en vluchtschema's

Door onze kennis en expertise weten wij precies welke bestemmingen perfect zijn voor korte incentive reizen. In onze systemen werken wij met vluchtschema’s van vrijwel alle airlines. In overleg worden er verschillende mogelijkheden voorgelegd. Denk hierbij ook aan trein en/of bus. Zo kan je alles uit dit ene weekend halen!

smartincentive Reizen - Imbema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Imbema

Volledig ontzorgen

Naast het regelen van vervoer zijn wij gespecialiseerd in hotelreserveringen en het samenstellen van dagprogramma’s. Wij doen een op maat gemaakt voorstel, dus je bepaalt van welke service(s) je gebruik maakt. Van welke service(s) je ook gebruik maakt, wij zorgen ervoor dat alles van het begin tot het einde goed wordt geregeld.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293