Culturele groepsreizen

Smart Incentive reizen helpt met het samenstellen van een onvergetelijke groepsreis. Voor het samenstellen van de reis kunnen we het programma aanpassen naar de wensen die passen bij jouw team.

Houdt de groep van culturele activiteiten? Dan bieden wij een programma dat hierop aansluit. Hierin weten we de juiste afwisseling te bieden tussen ontspanning en verkenning.

We bezoeken de mooiste en meest indrukwekkende gebouwen en rusten vervolgens uit op een terras in een prachtig historisch centrum. Het programma loopt naadloos in elkaar over en de groep wordt professioneel begeleid.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Culturele groepsreizen - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Ontdek de culturen van de mooiste landen

Tijdens de bezienswaardigheden worden er professionele gidsen geregeld die van alles over de cultuur en gewoontes van het land weten. In samenwerking met lokale agenten zorgen wij ervoor dat we je de mooiste en meest verrassende plekken laten zien. Naast de highlights van een bestemming zorgen we ervoor dat de lokale cultuur wordt “geproefd”.

Volledig ontzorgen

Naast het regelen van vluchten en/of vervoer zijn wij gespecialiseerd in hotelreserveringen en het samenstellen van dagprogramma’s. Wij doen een op maat gemaakt voorstel, dus je bepaalt zelf van welke service(s) je gebruik maakt. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat alles van het begin tot het einde goed wordt geregeld.

smartincentive Reizen - Felipe Salve, Directeur Backoffice Facilities

"Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken. "

Felipe Salve, Directeur Backoffice Facilities

Studiereizen

Cultuur is ook erg belangrijk voor scholen en diverse opleidingen. Smart Incentive reizen is gespecialiseerd in het samenstellen van studiereizen naar allerlei bestemmingen. Al deze groepsreizen liggen bij een vast contactpersoon waar direct mee geschakeld kan worden. Wij nemen het samenstellen van studiereizen volledig uit handen voor verschillende scholen en opleidingsinstituten. Hiermee wordt niet alleen veel tijd en geld bespaard, maar blijft het ook inzichtelijk voor de verschillende afdelingen wat er precies wordt uitgegeven aan culturele studiereizen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293