Ervaringen

Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
HKU
Imbema Rhiwa
Ferrari Club Nederland
Velux
HKU
HKU
9.8

"Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken."
- Felipe Salve, Directeur Backoffice Facilities

Imbema Rhiwa
Imbema Rhiwa
9.2

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd."
- Conny van der Eijk, Secretaresse

Ferrari Club Nederland
Ferrari Club Nederland
8.7

"We maken als FCN reeds jaren gebruik van de diensten van Uniglobe. Dit gebeurt na volle tevredenheid, we organiseren verschillende reizen per jaar welke door vrijwilligers worden uitgezet en georganiseerd en het is erg prettig dan te mogen en kunnen vertrouwen op de expertise van Uniglobe waar we veelal contact hebben met Eveline.

Het belang en grote voordeel bleek tijdens onze reis naar Italië van 6-8 december waar de terugvlucht door KLM geannuleerd werd en Eveline ons uitermate adequaat heeft geholpen door alles om te boeken onze bushuur te verlengen, dit en de uitstekende bereikbaarheid ook in het weekeind maken onze keuze voor Uniglobe volledig waar."
- A.J.P. (André) Hoffstedde, Treasurer Ferrari Club Netherlands

Velux
Velux
9.1

"Op 18 januari 2018 stonden wij, VELUX Nederland, met een groep van 80 man klaar voor een 3 daagse klantreis naar Denemarken. Een totaal georganiseerde reis door reisbureau Uniglobe Smart Business Travel. Bijna iedereen was gearriveerd op Schiphol, toen wij te horen kregen dat onze vlucht was gecanceld. Ondanks verwoede pogingen van ons reisbureau lukte het niet om de groep om te boeken naar een andere vlucht.

Wij hebben, met dank aan Uniglobe, last-minute een alternatief programma in elkaar gezet. Door deze creatieve oplossing van Uniglobe Smart Business Travel hebben we toch nog een leuke klantreis gehad!"
- Vera Engelkes, Assistent Directiesecretariaat

IJshockey Nederland
Stichting Dakmeester
DPD
It's Us
IJshockey Nederland
IJshockey Nederland
10

"Uniglobe Smart Business Travel is al geruime tijd onze vaste partner als het gaat om de organisatie van de reizen met onze nationale teams. Wij hebben een “grenzeloos” vertrouwen in Uniglobe Smart Business Travel, omdat zij de professionals zijn die van A tot Z de zorgen uit handen nemen. Wij stellen de vraag, binnen 24 uur hebben we antwoord."
- Theo van Gerwen, Sport Director (CSO)

Stichting Dakmeester
Stichting Dakmeester
9.3

"Voor onze Stichting heeft Uniglobe twee keer een studiereis voor ca. 60 personen naar het buitenland geregeld. Het organiseren ging snel en professioneel, ook kwamen ze met meerdere opties zodat we konden kiezen.

De eerste studiereis ging helaas niet door vanwege een storm op onze vertrek dag in januari 2018. Al snel bleek dat KLM een dergelijk grote groep niet op een andere vlucht kon plaatsen. Er moest snel geschakeld worden aangezien de groep al op Schiphol aanwezig was. Uniglobe regelde snel een bus, diner en hotel overnachting in de buurt. Een van de dames van Uniglobe kwam naar het hotel toe en samen maakte we een alternatief programma voor de volgende dag. Dit is service en meedenken met de klant, echt TOP! Met de uitgebreide connecties die Uniglobe heeft hebben we een goed alternatief kunnen maken.

De laatste studiereis die we maakte was ook wederom goed geregeld. Service en Klantgerichtheid stond hier weer centraal. Kortom: Ze zijn professioneel, snel, denken mee met de klant en geen vraag is ze te veel. Het voordeel van Uniglobe is dat ze kennis van zaken hebben en zeer klantvriendelijk zijn."

- Karin Eksteen, Secretaresse

DPD
DPD
8.7

"Wij hebben een super lang weekend met het gehele managementteam mogen genieten van een perfect verzorgde trip naar Sölden. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook voor de niet skiërs. De sfeer die dit tot gevolg had was uniek en heeft een verdere boost aan ons team gegeven."
- Eric Dietz, CEO DPD Nederland

It's Us
It's Us
10

"Uniglobe heeft onze jaarlijkse citytrip naar Budapest, Milaan en Barcelona tot in de puntjes verzorgd. Vlucht, transfer, hotel, restaurants, gidsen, activiteiten: alles wordt uitstekend geregeld. De altijd vriendelijke medewerkers luisteren naar onze wensen, denken mee en samen komen we ieder jaar weer tot een geweldige trip voor onze medewerkers."
- Nancy Bruijn, Office Manager | Personal Assistant to CEO

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348 76 46 83