Groepsreizen voor bedrijven

Met meer dan 10 personen op incentive reis voor het bedrijf?

Dan werkt alles nét even anders en gelden er vaak andere voorwaarden. Binnen Uniglobe Smart Business Travel is daarom een aparte groepenafdeling ontstaan: Uniglobe Smart Group & Incentive. Al ruim 20 jaar boeken wij reizen voor meer dan 10 personen.

Dit kan gaan om vliegtickets en verblijf, maar ook de transfers en dagprogramma’s regelen wij graag voor jullie. Wat het doel van de reis ook is, wij leveren altijd maatwerk!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Groepsreizen voor bedrijven - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Een onvergetelijke groepsreis

Passie, creatief, verrassend en persoonlijk zijn de termen die het meest aansluiten bij onze dienstverlening. Het is onze missie om van elke groepsreis die we organiseren een groot succes te maken. Dag in dag uit zijn wij bezig om het de klant naar de zin te maken. Smart Group & Incentive levert maatwerk, bespaart daardoor tijd en geld en zorgt voor een fantastisch resultaat.

Volledig ontzorgen

Wanneer je reis door ons wordt samengesteld wordt je volledig ontzorgd. Wij zorgen voor goede hotels en deskundig advies over de bestemming. Door onze persoonlijke benadering wordt er in samenspraak een goedlopend programma samengesteld, zodat alles van het begin tot het einde goed is geregeld.

Zijn er onvoorziene omstandigheden en/of wijzigingen in het programma? Geen probleem, wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing. Het is zelfs mogelijk om één van onze collega’s mee te nemen als reisleid(st)er, zodat je ook ter plaatse volledig wordt ontzorgd.

smartincentive Reizen - Felipe Salve, Directeur Backoffice Facilities

"Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken. "

Felipe Salve, Directeur Backoffice Facilities

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293