Incentive reizen

Goede medewerkers zijn goud waard. In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het fijn om medewerkers te houden en nieuwe aan te trekken. Maar hoe maak je het verschil? En hoe word je zo’n werkgever waarbij iedereen het beste uit zichzelf haalt? Training en opleiding natuurlijk. Maar wel eens aan een incentive reis gedacht? Veel effectiever namelijk. Een krachtig instrument waarmee je de medewerkers niet alleen de waardering laat zien maar ook laat voelen! Wij helpen je graag verder om de incentive te organiseren.

Jouw wensen, unieke incentive reis

Een beetje van jezelf en een beetje van Smart? Of laat je de invulling graag helemaal aan ons over? Alles kan! Een combinatie van deze ingrediënten maakt de incentivereis zeker tot een succes. Vast staat dat jouw medewerkers met dat “wow-gevoel” terugkeren van de reis en superblij zijn dat ze voor zo’n gaaf bedrijf mogen werken. Onze slogan is niet voor niets: “Together we are SMART” dus kom… laten we gaan zitten en samen die onuitwisbare herinnering samenstellen. Let the incentive travel begin!

De wereld is ons speelveld

Om de hoek de incentive organiseren of toch liever op een bestemming verder weg? Uniglobe Smart Group & Incentive draait er haar hand niet voor om. We hebben alles in huis om jouw incentive reis onvergetelijk te maken. Via ons uitgebalanceerde internationale netwerk van lokale partners en onze creativiteit kunnen we de elementen toevoegen die het verschil maken.

Laat ons jou inspireren

De wereld lijkt wel kleiner geworden! Alles al gezien en gedaan? Wij denken van niet. Laat onze passie voor reizen en incentives jou inspireren en zorgen dat jouw medewerkers met veel plezier nóg beter presteren. Een beperkt budget? Vraag naar de mogelijkheden. Gewoon omdat het vaak toch kan.
Al een idee of twijfel je nog? Neem vandaag nog contact op en laat ons je overtuigen met onze onvergetelijke incentivereizen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293