Incentive reis Abu Dhabi

Abu Dhabi leent zich bij uitstek voor incentive reizen. Het weer is altijd fantastisch. Je bent vanaf Amsterdam met je team binnen 6,5 uur in een compleet andere wereld en het feest kan beginnen.

Wilt u dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt, dan is Abu Dhabi zeker aan te raden. Voor groot-groter-grootst en luxe-luxer-meest luxe bent u in Abu Dhabi op de juiste plek.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Abu Dhabi

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Abu Dhabi.

De stad

Van Abu Dhabi kunnen we de geschiedenis traceren tot in de bronstijd en heeft een lange traditie van winstgevende handel. Het was echter pas in de jaren vijftig - toen olie werd gevonden - dat het van het woestijnlandschap werd getransformeerd in de fantastische stad die het nu is. Ontworpen op een “rooster-achtige” manier met grote open ruimtes en boulevards, dit is de op een na grootste stad in de olierijke Verenigde Arabische Emiraten, na zijn buur Dubai, en ook ...

Lees meer
De indrukwekkende stad Abu Dhabi
De indrukwekkende stad Abu Dhabi
... de zetel van de regering en hoofdstad van het emiraat van Abu Dhabi.

Het dagelijkse leven draait om de hoofdstraten, waaronder de drukke straat Sheikh Zayed en de geplaveide Corniche aan het water. De Corniche is altijd bruisend en hier kunnen bezoekers het prachtig roze Emirates Palace in Ras Al Bateen bewonderen. Gebouwd als een hotel voor een bezoek aan de adel en de lokale bevolking. De liefhebbers kunnen hier uitgebreid joggen of fietsen. Ook gezinnen met kinderen en wandelaars genieten hier relaxed van de sfeer.

Een korte wandeling langs de waterkant biedt een aanblik vol met glimmende nieuwe wolkenkrabbers waarin de financiële-, en bankinstellingen van de stad gevestigd zijn en de wereldberoemde bedrijfskantoren en de overheidsgebouwen zijn ondergebracht. Op de begane grond zijn hotels en restaurants voor elke smaak te vinden. Ook de luxe modemerken zijn hier gevestigd. In tegenstelling tot al deze luxe kun je ook heerlijk verdwalen op de vele souks. Waar goud, specerijen of traditionele ambachtelijke items verhandeld worden.

Dining

Emirati-gerechten zijn behoorlijk kosmopolitisch en je kunt er eten van over de hele wereld vinden. Het specifieke voedsel voor de Verenigde Arabische Emiraten is een mix van Aziatische en Midden-Oosterse gerechten.

Als ontbijt wordt meestal brood geserveerd met kaas of eieren, terwijl de hoofdmaaltijden veel vlees, granen en zuivel bevatten. Mensen drinken vaak een rode thee met munt na het avondeten, omdat het de spijsvertering bevordert.

Het traditionele eten in Abu Dhabi
Het traditionele eten in Abu Dhabi

Metropool

Of u nu kiest voor een koopje op een drukke markt - ook wel bekend als een souk - of tijd doorbrengt in een modern winkelcentrum met airconditioning vlak bij de Corniche, Winkelen in Abu Dhabi is een onvergetelijke ervaring.

Traditionele aankopen zijn onder meer tapijten, tapijten, textiel, goud en specerijen, die allemaal te vinden zijn in speciale souks waar veel kraampjes die hetzelfde verkopen samen gegroepeerd zijn. Een voorbeeld is de Gold Souk, niet ver van de Sheikh Rashid Bin ...

Lees meer
De metropool in Abu Dhabi
De metropool in Abu Dhabi
... Saeed Al-Maktoum Street. Dergelijke items zijn te vinden in algemene souks ook, of in gespecialiseerde winkels. De souks zijn ook goed voor het vinden van antiek of ambachtelijke items om mee naar huis te nemen als souvenir. De winkelcentra daarentegen liggen vaak vol met dure sieraden en designermode.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293