Incentive Reizen Amsterdam

Een van de incentive reizen op Nederlandse bodem. Met haar typische grachten (UNESCO Werelderfgoed), omgeven door smalle en scheve huizen uit de 17e eeuw, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante steden van Europa.

Samen met je team of relaties beleef je hier de mooiste tijd. Kies er bijvoorbeeld voor om een rondvaart door de grachten te maken, rond te snuffelen in kleine boetiekjes of mensen te kijken op één van de gezellige terrassen aan het water.

Met een rijk cultureel aanbod en talloze uitgaansmogelijkheden is Amsterdam een echte wereldstad, maar heeft het tegelijkertijd haar dorpse karakter behouden. Onder de hoogtepunten bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Bovendien is er ook ontzettend veel te beleven op een steenworp afstand van Amsterdam: shoppen in Haarlem, of bezoek de Zaanse Schans, de Keukenhof of de Alkmaarse kaasmarkt. Kortom, genoeg activiteiten die resulteren in meer motivatie en effectievere communicatie. Oftewel een beter functionerend team!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Incentive Reizen Amsterdam - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Voorbeeldreis Amsterdam

Metropool Amsterdam

Voor iedereen die door de mooie grachtengordel gewandeld heeft, de Jordaan heeft ontdekt en ook genoten heeft van het bruisende nachtleven... Amsterdam is groter dan je denkt! Er is nog veel meer te zien, te doen en te beleven samen met je team of relaties. Ga op stap in de boeiende omgeving van onze hoofdstad en ontdek de regio rondom Amsterdam. Waai lekker uit op het strand, plan een dag shoppen, pak een bootje en doorkruis de velen meren, duik in de historie of geniet van de frisse lucht op het schilderachtige platteland. Zo laat je niet alleen waardering voor je medewerkers zien, maar ook voelen! Maak kennis met deze bijzondere gebieden die allen binnen het uur bereikbaar zijn per openbaar vervoer.

smartincentive Reizen - Ibema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Ibema

Ontdek Amsterdam

De fantastische architectuur van de stad kan het best bewonderd worden tijdens een rondvaart door de grachten. Maar Amsterdam is ook een geweldige stad om te voet of per fiets te verkennen. Meld je samen met je relaties aan voor een georganiseerde tour of voel je 'just like a local' en ontdek Amsterdam op eigen gelegenheid samen met je team.

Doe een tour of excursie om Amsterdam eens op een totaal andere manier te bekijken. Ook al woon je zelf in Amsterdam; heb je wel eens een rondvaart over de grachten gemaakt? Misschien vaar je wel langs je eigen huis! Samen met je relaties kun je ook buiten de stadsgrenzen van Amsterdam wagen en de meer landelijke gebieden gaan verkennen, lekker vis eten in Volendam of een fietstocht door de duinen maken.

Fietsend de stad verkennen

Er is bijna geen stad ter wereld waar zoveel gefietst wordt als in Amsterdam. Zo'n veertig procent van alle verplaatsingen in Amsterdam gaat per fiets, en bijna elke Amsterdammer heeft er een. Ook voor toeristen is de fiets een aantrekkelijke en avontuurlijke manier om de stad en omgeving te verkennen. En grappig is: op de fiets voelt iedere toerist zich ineens een beetje een Amsterdammer. In alle delen van de stad zijn fietsen te huur. Vooral rond het Centraal Station, het Leidseplein en de Dam zijn veel verhuurbedrijven gevestigd. Verhuur is vaak al mogelijk vanaf drie uur per dag en de gemiddelde daghuurprijs is 8 euro. Dé ideale gelegenheid dus om voor een klein bedrag een gezellige dag met elkaar te beleven!

De meeste fietsverhuurbedrijven bieden ook fietstours aan, waarbij een ervaren gids uitvoerig vertelt over de stad en de allermooiste plekjes laat zien. Ga mee met een van de thematours of verken de stad zelf; bij veel fietsverhuurbedrijven en bij de VVV-vestigingen zijn fietsroutes en plattegronden te koop voor Amsterdam en omgeving! Dit zal ongetwijfeld een dag voor in de boeken worden; de sfeer als gevolg is uniek en er zal nog jaren over deze dag nagepraat worden.

Heineken Experience

Ga je met je relaties een dag naar Amsterdam, dan is de Heineken Experience onmisbaar. Ontdek samen de wereld van Heineken in de voormalige brouwerij. Ervaar de geschiedenis van Heineken en bepaal je eigen route door het Heineken van vandaag. Ontdek als Heineken flesje de snelheid van een bottellijn. Test jullie kennis van het brouwproces, geniet van een goed glas Heineken bier en ervaar dat Heineken meer is dan kwaliteitsbier - een brouwerij met respect voor mensen, samenleving en milieu. Een gezellige activiteit om er even lekker tussen uit te gaan wat mooie herinneringen met zich meebrengt!

Bloemenmarkt

Loop gezellig met je team of relaties over de bloemenmarkt langs de Singel. De Bloemenmarkt is dé plaats waar men bloemen, planten en bloembollen kan kopen. Sinds 1862 is deze drijvende bloemenmarkt, op een van de oudste grachten van Amsterdam, uitgegroeid tot de bekendste bloemen¬markt van Nederland. De markt is iedere dag geopend van 09:00 tot 17:30 uur, en op zondag van 11:00 tot 17:30 uur.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293