Incentive reis Dubai

Dubai is een één van onze fantastische incentive reizen. Dubai is van een eenvoudig vissersdorp omgetoverd tot een van de meest kosmopolitische en innovatieve steden ter wereld. Traditiegetrouw terug naar 3.000 v.Chr., verdienden de inwoners van Dubai hun brood met vissen, parelduiken, bootbouw en scheepvaart. Dat was vóór de ontdekking van olie aan het einde van de jaren zestig.

In 1971 sloot Dubai zich bij zijn buren aan om de Verenigde Arabische Emiraten te vormen en de welvaart in het gebied kwam tot volle ontplooiing.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Dubai

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Dubai.

Top attracties

Dubai is een stad die gezien moet worden om te geloven. “Record-breaking” architectuur naast traditionele gebouwen.

Werp een blik over de schitterende kunstmatig, door Nederlandse inbreng, aangelegde eilanden en neem even de tijd om je lijstje te maken en de beste plaatsen met bezienswaardigheden aan te vinken wanneer je de stad gaat ontdekken.

Shopping | In de grootse winkelcentra van Dubai, waaronder de Dubai Mall, het winkelcentrum Mall of the Emirates en de City Walk of in de traditionele soeks, ...

Lees meer
Dubai by night
Dubai by night
... zoals de gouden souk en de parfumsoek, vindt u gegarandeerd een souvenir dat u kunt koesteren als herinnering aan uw vakantie in Dubai.

Gastronomie | Er is niets dat de mensen van Dubai leuker vinden dan zich aan te kleden voor de gelegenheid en dan uit eten te gaan. Je kunt kiezen uit schitterende restaurants met een enorme verscheidenheid aan gerechten uit het Midden-Oosten. De meeste restaurants zijn ook nog eens gezinsvriendelijk zijn en zitten bijna allemaal op “Insta-waardige” locaties.

Strand

Dubai is een van de weinige plekken waar je kunt genieten van een strandvakantie in een bloeiende stad.

Ervaar een vakantie in Dubai-stijl door een combinatie van energieke stadsactie en de schoonheid van de Arabische Golf.

Met een winkelscène aan het strand, luxe resorts en watersporten, biedt Dubai het beste van de stad en de zee. Kite Beach, Sunset Beach en The Beach bij JBR zijn populaire plekken langs de kust en beschikken allemaal over een wandel,- annex jogging baan voor een ontspannen wandeling of een actievere loop langs het water.

De witte stranden van Dubai
De witte stranden van Dubai

Avontuur

Met het hele jaar door zon en een buitengewone combinatie van zowel de woestijn als het strand, is Dubai de perfecte omgeving om je adrenaline door je aderen te voelen stromen.

Als een raket over de Arabische Golf in een speedboot of brul over het circuit in een raceauto, skydive over Palm Jumeirah, ski rond The World, paddle langs de kust of zwem met dolfijnen en haaien.

Je kunt ook de stad verlaten en de duinen verkennen in de woestijn ...

Lees meer
De indrukwekkende woestijn van Dubai
De indrukwekkende woestijn van Dubai
... of in een luchtballon boven het zand zweven. Maak je veiligheidsgordel, harnas of helm vast - het wordt een opwindende rit.

Safari's, zonsondergangen en sterrenkijken | Als het gaat om de majestueuze woestijn van Dubai, hebben bezoekers veel mogelijkheden om het prachtige landschap te ontdekken. Naast de populaire off-road of woestijnsafari's, is er veel te doen midden in de duinen. Of je nu wat geschiedenis opsnuift met een traditionele Bedoeïenenmaaltijd, fietst door Al Qudra of naar dieren in het wild kijkt, mis niet de kans om de woestijn te ervaren. Bezoek een resort of natuurreservaat of bekijk de zonsondergang voordat je sterren kijkt.

Sport | De tennisbanen, golfbanen en sportclubs van wereldklasse zijn hier om u te helpen uw persoonlijk record te breken. Zin in watersporten? Ga naar Kite Beach om te kitesurfen of Sunset Beach om je evenwicht te testen tijdens een stand-up paddleboard of surfsessie. Bovendien eindigt het plezier niet tijdens de zomermaanden. Dubai Sports World is uitgerust met coole indoorfaciliteiten, variërend van voetbal tot skateboarden, zodat je het hele jaar door kunt genieten van al je favoriete activiteiten.

Pretparken | Met een keur aan pretparken is er in Dubai altijd iets te beleven en wordt Dubai de meest opwindende avonturenspeeltuin ter wereld. Of het nu gaat om gezelligheid voor het hele gezin of de absolutie thrill-seekers.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293