Incentive Reizen IJsland

Op zoek naar een indrukwekkende bestemming voor een incentive reis met jouw team? Kies dan voor IJsland.

Op slechts drie uur vliegen van Nederland beleef je als team een toffe ervaring in dit bijzondere land. Het mooie aan IJsland is de overweldigende natuur; denk aan gletsjers en gletsjermeren met grote ijsschotsen, vulkanische landschappen, lava grotten, actieve geisers, grote watervallen etc.

IJsland is bovendien één van de weinige plekken ter wereld waar het splitsen van twee tektonische platen zichtbaar is. Dit is duidelijk te zien bij Þingvellir, een magische plek! Trakteer je team op een reis naar deze aangrijpende bestemming. Deze unieke ervaring zal gegarandeerd een vormend effect creëren op het gehele team.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Incentive Reizen IJsland - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Voorbeeldreis IJsland

Reykjavik

De stad Reykjavík heeft een fascinerende geschiedenis die zich al meer dan duizend jaar uitstrekt. De stad werd voor het eerst bewoond in de achtste eeuw door een groep sterke Noormannen. Sindsdien hebben Vikingen, monniken, zeilers, muzikanten, vissers, politici, schrijvers, artiesten en allerlei soorten mensen hun steentje bijgedragen aan het vormgeven van de rijke geschiedenis en cultuur die de hoofdstad van IJsland zo'n levendige en fascinerende plek maakt.

Reykjavik heeft een unieke positie. Zo is het de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld en de meest westelijk gelegen hoofdstad van Europa. De stad ligt vlak aan de zuidkant van de poolcirkel. Een bezoek aan Reykjavik is onvergetelijk, zeker wanneer de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van de stad worden bezocht.

smartincentive Reizen - Imbema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Imbema

IJslandse keuken

De IJslandse keuken wordt gekenmerkt door een fantasierijk gebruik van pure IJslandse ingrediënten zoals verse vis en zeevruchten, biologisch lamsvlees en wild. Zorg ervoor dat je de IJslandse hotdog niet mist. De veelgeprezen ‘city’s best' is te vinden op de hotdogstand 'Bæjarins Beztu' op Tryggvagata bij de haven van Reykjavík. Natuurlijk smaakt het eten nog beter na een actieve dag buiten in dit prachtige en indrukwekkende land.

Blue Lagoon

De Blue Lagoon is een van de meest toeristische plekken in IJsland en niet zonder reden. Hier kun je poedelen in geothermisch verwarmde baden en dat is net zo’n belangrijk onderdeel van je groepsreis als een bezoek aan de vele watervallen in IJsland.

Noorderlicht

Het Aurora Borealis is een fenomenaal natuurverschijnsel en komt op slechts enkele plekken ter wereld voor. Het is onvoorspelbaar en dat maakt het juist zo bijzonder als je het tijdens je rondreis door IJsland kan zien. Een ervaring die men niet snel zou vergeten en waar nog lang over doorgepraat zal gaan worden!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Lees meer

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293