Incentive Reizen Lapland

Boek een incentive reis naar Lapland en beleef samen met je team of relaties het ‘ultieme’ winteravontuur!

De noordelijke regionen van Noorwegen, Zweden en Finland worden ook wel Lapland genoemd. Geniet met elkaar van de dikke pakken sneeuw, ongerepte natuur, lange ijsvlaktes, snelle sneeuwscooters, grazende rendieren en vriendelijke huskyhonden. Lapland moet je samen absoluut een keer beleefd hebben: een once in a lifetime experience wat zal zorgen voor een positieve boost!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Incentive Reizen Lapland - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Voorbeeldreis Lapland

Sneeuwschoenen, ijsklimmen en ijsgrotten

Per sneeuwscooter reis je samen met je team of relaties naar een locatie die perfect is voor een sneeuwschoenentocht. Laat de gids jullie leiden door een uitgestrektheid van ongerepte sneeuw, in een anders ontoegankelijk gebied. Wandelen op sneeuwschoenen is een geweldig avontuur! Samen leer je meer over de arctische natuur. Onderweg zullen jullie genieten van warme dranken en heerlijke lokale lekkernijen om op te warmen en te ontspannen. Deze tour duurt ca. vijf uur (korter is ook mogelijk). Een onvergetelijke ervaring!

smartincentive Reizen - Imbema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Imbema

Husky safari’s, sneeuwscootertocht en ijsvissen

Beleef een gezellige tijd en maak uitgebreid kennis met de roedel husky's van Jeremiah en Hannah. Beide gidsen hebben jarenlange ervaring in het werken met deze prachtdieren. Gedurende twee uur gaan jullie samen met de hondensleeën op pad en halverwege de tocht wordt van bestuurder gewisseld. Een leuke activiteit en goed voor de teamspirit!

Racen op ijs

Dit koninklijke landschap van sneeuw en ijs is niet alleen een plek om in stilte de overweldigende natuur in je op te nemen, het is ook een uitgelezen kans samen met de meest krachtige sneeuwscooters en rallywagens door de sneeuw te racen! Helmen op, goed opletten bij de veiligheidsbriefing en daarna kan iedereen zelf alleen op pad. Speciaal voor jouw incentive reis laten we professioneel afgestelde BMW rallywagens en opgevoerde sneeuwscooters aanrukken. Laat je verbazen door alle PK’s onder je stoel en probeer deze monsterlijke voertuigen maar eens onder controle te houden op de spekgladde ijsbaan. Versla alle collega-teams en ga met je ploeggenoten aan de haal met de grote Snow Rally Rings Trofee. Neem de beker mee voor thuis of op kantoor als herinnering aan een onvergetelijke incentive reis!

Santa Claus Village

Per bus reis je samen met je team vanuit Levi naar de Lapse hoofdstad Rovaniemi om een bezoek te brengen aan Santa Claus Village, waar de enige echte Kerstman woont (afstand is 170 km). Elke brief die naar de Kerstman gestuurd wordt, komt automatisch hier terecht.

In het dorp van de Kerstman kan uiteraard de Kerstman zelf bezocht worden, even een praatje met hem gemaakt worden en een wens in zijn oor gefluisterd worden. Daarnaast kan het postkantoor bekeken worden, waar alle post binnenkomt en waarvandaan de elven brieven van de Kerstman versturen naar kinderen in de hele wereld, voorzien van een speciaal poststempel. In Rudolf’s gift factory shop kunnen er kerstkadootjes geshopt worden.

Er kan ook gekozen worden voor een bezoek aan het Arktikum of Santa Park. Zeker een aanrader als je samen met je relaties meer te weten wilt komen over het leven in Fins Lapland. Het Arktikum is een museum én een wetenschapscentrum. Het laat jullie in zowel tijdelijke als permanente tentoonstellingen kennismaken met de cultuur, tradities, fauna, geschiedenis en het moderne leven in het hoge noorden. Welke activiteit het in deze prachtige stad dan ook mag worden, na een bezoek zal er zeker sprake zijn van meer saamhorigheid!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293