Incentive reis Napels

Maak kennis met Napels, de magische stad waar geschiedenis en cultuur verweven zijn met overheerlijke smaken en spannende activiteiten. Verken de begraafplaats met schedels op het Fontanelle-kerkhof of de verloren stad Pompeii uit de eerste hand - of maak wat specerijen en voeg een dagtrip toe van puur avontuur door de beroemde vulkaan de Vesuvius of het prachtige eiland Capri te verkennen. Ontdek het tijdens deze incentive reis.

Ontdek de verloren tunnels van Napels en bekijk de ware ziel van de stad door de eeuwen heen en verken 's avonds de bars, restaurants en het levendige nachtleven. Kastelen, musea en kerken dragen bij aan het schilderachtige en ouderwetse gevoel van deze stad.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Napels

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Napels.

De stad

De historische stad Napels werd ongeveer 3.000 jaar geleden gesticht als Partenope door Griekse kooplieden. Later nam de nederzetting de naam van Palepolis, de oude stad, en in 475 v.Chr. werd het Neapolis, de nieuwe stad.

Onder verschillende fasen van buitenlandse heerschappij, ontwikkelde de stad zich continu, totdat het de hoofdstad werd van de belangrijkste van de staten van voor de vereniging, het Koninkrijk der Twee Siciliën. De heersers van dat koninkrijk, de Bourbons, bouwden een prachtig paleis in het ...

Lees meer
De bijzondere stad Napels
De bijzondere stad Napels
... nabijgelegen Caserta en vulden de stad met historische structuren van allerlei aard.

Do & See | Het historische centrum van Napels, met zijn prachtige paleizen en zijn populaire en levendige volkswijken, staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ga de ondergrondse stad zien en geniet van haar beroemde panoramische uitzichten.

Bovendien wordt deze gastvrije stad gekenmerkt door contrasten en populaire tradities, zoals het jaarlijkse wonder waarbij San Gennaro's 'bloed' vloeibaar wordt voor de ogen van zijn volgelingen.

Napels is beroemd over de hele wereld in de eerste plaats vanwege pizza (die, zo zul je ontdekken, slechts een klein deel vormt van de rijke lokale keuken) en populaire muziek, met beroemde liederen zoals 'O Sole Mio'.

Eet-, drink en uitgaansgelegenheden

Cafés
Napels verleidt met geweldige koffie, of liever 'caffè', wat 'espresso' betekent. De populairste koffietypes in Napels zijn caffè ristretto, caffè lungo en caffè macchiato. Napolitanen bestellen vaak een shot met hun koffie, bijvoorbeeld sambuca of whisky.

Dining
Napolitanen geloven dat hun keuken bij de beste van de wereld hoort. De beste manier om te beslissen of u het ermee eens bent is het proeven van een lokale specialiteit: verschillende pasta recepten (met de 'pummarola' tomatensaus, of 'alla puttanesca' met olijven ...

Lees meer
Cafés in Napels
Cafés in Napels
... en kappertjes), typische gebakjes zoals babà of sfogliatella, en natuurlijk een authentieke pizza, die meer dan 500 jaar geleden in Napels ontstond.

De Napolitaanse keuken maakt met trots gebruik van 'arme' ingrediënten zoals olie, pecorinokaas en aromatische kruiden om zijn typische mediterrane smaak over te brengen.

Bars en nachtleven
Het Napolitaanse nachtleven is levendig. Rond 20.00 uur stromen de mensen het Chiaia-gebied binnen en heb je misschien de indruk dat de hele buurt via Belledonne a Chiaia naar de kleine ruimte is afgedaald voor een aperitivo. Een ander gezellig druk gebied is Piazza Bellini, vooral in de zomer en de lente.

Shopping

Als je op zoek bent naar modieuze kleding, accessoires of sieraden, ga dan via Calabritto, via Filangieri, via Chiaia en via Toledo, waar je tal van modemerken vindt zoals Bulgari, Gucci en Louis Vuitton.

In hetzelfde gebied bieden twee boetieks indrukwekkende lokale collecties. Een van hen heet Ernesto Esposito (via Santa Caterina a Chiaia 20) en toont de sexy naaldhakken gemaakt door de naamgever, een Napolitaan die ook werkt voor Fendi, Sonia Rykiel en Via Spiga. De andere, Marinella (Riviera di ...

Lees meer
Shopping street van Napels
Shopping street van Napels
... Chiaia 287), is een kleine winkel met een enorme reputatie vanwege de klassieke herenaccessoires en vooral de zijden dassen.

Een enorme vlooienmarkt met verrassende koopjes vindt u dicht bij de gevangenis Poggioreale. Deze markt wordt gehouden van donderdag tot en met maandag. Voor typische handgemaakte producten is de Quartieri Spagnoli de beste plaats om naartoe te gaan. Dit gebied heeft nog steeds het grootste aantal oude ambachtslieden. Het geraffineerde, dure porselein van Capodimonte, cameeën en gouaches zijn bijzonder beroemd.

Napels is ook bekend van de lederwaren evenals gouden en zilveren voorwerpen. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de beroemde kerststal beeldjes gemaakt in terracotta, bezoek dan San Gregorio Armeno: hier vindt u alle soorten beeldjes, allemaal met de hand gemaakt.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293