Incentive Reizen Nederland

Natuurlijk is het leuk om met z’n allen naar het buitenland te gaan. Maar ook in Nederland kunnen wij incentive reizen organiseren waarbij wij jouw team of personeel een onvergetelijke ervaring geven. Eén van de voordelen aan een incentive reis in Nederland is dat het veel tijd én geld scheelt. Daarnaast is het leuk voor diegene die slechts een dag aan willen schuiven. En denk maar niet dat een bedrijfsuitje in Nederland saai is, integendeel!

Een incentive reis is de unieke kans om waardering aan jouw team of relaties te laten zien, maar ook om waardering te laten voelen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Incentive Reizen Nederland - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Voorbeeldreis Nederland

Ontdek Amsterdam en omgeving

De fantastische architectuur van de stad kan het best bewonderd worden tijdens een rondvaart door de grachten. Maar Amsterdam is ook een geweldige stad om te voet of per fiets te verkennen. Meld je als team aan voor een georganiseerde tour of voel je 'just like a local' en ontdek Amsterdam op eigen gelegenheid.

Doe een tour of excursie om Amsterdam eens op een totaal andere manier te bekijken. Ook al woon je zelf in Amsterdam; heb je wel eens een rondvaart over de grachten gemaakt? Misschien vaar je wel langs je eigen huis! Samen met je relaties kun je ook buiten de stadsgrenzen van Amsterdam wagen en de meer landelijke gebieden gaan verkennen, lekker vis eten in Volendam of een fietstocht door de duinen maken.

smartincentive Reizen - Ibema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Ibema

Abseilen van de Euromast

Abseilen van de Euromast: de ideale activiteit voor het versterken van de teamspirit! Euromast is dé locatie voor mensen die zich voor even de koning van de wereld willen voelen. Geniet met elkaar van een culinair hoogstandje met het beste uitzicht op de mooiste stad: Rotterdam. Hef op 100 meter hoogte samen je glas op de dikste deals. Of laat je hart sneller kloppen door te abseilen van de grootste toren van Nederland. In de Euromast gaan ze op ieder gebied voor de top om jouw team een hoogtepunt te bezorgen.

Waddeneilanden

De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maakt een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring. Op de Wadden ben je mijlenver verwijderd van overvolle agenda's, drukte en afspraken. Laat alles achter je en beleef het eilandgevoel met elkaar. Geniet van de schoonheid en het eeuwenoude ritme van eb en vloed. Met meer dan 330 kilometer aan fietspaden, vele wandelmogelijkheden, prachtige natuur en historische dorpen is er meer dan genoeg te doen! Na de incentive reis op de Waddeneilanden keer je terug met een voldaan gevoel: volledig opgeladen om weer aan de slag te gaan en mooie resultaten te behalen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293