Incentive reis Rio de Janeiro

What happens in Rio stays in Rio heet het toch? Of was het Vegas. In ieder geval is deze stad de kleurrijke, charismatische partijhoofdstad van Latijns-Amerika en een van de meest levendige plekken op aarde. Perfect voor een incentive reis.

De stad wordt bewaakt door Christus de Verlosser, staand op de top van de kenmerkende en bekende Corcovado-berg. Deze historische stad staat wereldwijd bekend om zijn schitterende vuurwerkshow op Nieuwjaar op het strand van Copacabana, het explosieve carnaval, de kleurrijke mensen en het buitengewone natuurlijke landschap.

Als u houdt van dansen, winkelen, golfen, een uitstekende keuken of de sensatie van diverse watersporten zoekt, zult u niet teleurgesteld worden door Rio de Janeiro.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Rio de Janeiro

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Rio de Janeiro.

De stad

Rio de Janeiro, wat zich vertaalt naar de rivier van januari, ligt aan de Atlantische kust van Brazilië en is de op een na grootste stad van het land achter São Paulo. Al meer dan twee eeuwen was het de bruisende hoofdstad van Brazilië, en zelfs vandaag is het een van de belangrijkste commerciële en politieke centra in het land.

Het gevoel voor plezier van Cariocas wordt alleen geëvenaard door de spectaculaire natuurlijke omgeving waar Rio trots op is. Er zijn ...

Lees meer
Christus de Verlosser op de Corcovado-berg
Christus de Verlosser op de Corcovado-berg
... bergen, natuurpaden en bossen, waaronder Floresta da Tijuca, 's werelds grootste stedelijke bos. De stranden behoren tot de mooiste van de wereld en het water herbergt een overvloed aan zeeleven. Samen met Copacabana in het hart van de stad, populaire stranden zijn Prainha en Grumari, de stranden van Búzios net langs de kust, en de stranden van Piedade en Jurubaíba.

Rio de Janeiro heeft ook beroemde bezienswaardigheden. Samen met Christus de Verlosser, het massieve beeld van Jezus, is er de Suikerbroodberg, het iconische beeld van de skyline van Rio.

De stad heeft ook vele musea, waaronder de 'levende musea' van Petrópolis en Parati, waar bezoekers authentieke architectuur kunnen zien vanaf de tijd dat Rio de Janeiro werd gesticht, terwijl sportliefhebbers in de ban zullen raken van het Maracanã-stadion, een van de grootste ter wereld.

Do, See & Shop

Do & See
De attracties van Rio de Janeiro zijn divers, van festivals en bezienswaardigheden tot bossen en natuurpaden. Rio is een bruisende metropool en alleen de naam al is legendarisch. Niet alleen organiseert de stad elk jaar zijn fabelachtig buitensporige carnaval, het meest levendige en kleurrijkste feest ter wereld waar iedereen is uitgenodigd, maar het is elke dag gevuld met dans, muziek en dezelfde passie.

Shopping
Winkelen in Rio de Janeiro is een beleving. Ga voor kleding en accessoires van ...

Lees meer
Winkelen in de straten van Rio de Janeiro
Winkelen in de straten van Rio de Janeiro
... topklasse naar de Rua Visconde de Pirajá die parallel loopt aan het strand van Ipanema. Een andere goede straat om te winkelen is de Feira de São Cristóvão in het noorden van de stad.

Een paar van de grotere winkelcentra zijn The Fashion Mall in de Estrada da Gàvea en São Conrado met bijna 150 exclusieve winkels plus restaurants en bioscopen, terwijl het Barra-winkelcentrum in Avenue das Americas, Barra da Tijuca, een van de grootste van de stad is.

Dining, bars en nachtleven

Dining
Rio de Janeiro is een multiculturele stad wat tot uiting komt in de gevarieerde keuze aan restaurants. Of je nu van plan bent om traditionele gerechten zoals Feijoada te eten, een glas Caipirinha hebt, of liever een Mexicaanse, Oosterse, Franse, Italiaanse of Midden-Oosterse keuken zoekt, je zult altijd een restaurant vinden dat bij je smaak en budget past.

Cafés
In lijn met de sfeer van Rio de Janeiro zijn de cafés in de stad vaak uitgebreide locaties met een breed ...

Lees meer
Dineren met een prachtig uitzicht
Dineren met een prachtig uitzicht
... scala aan dranken en gebakjes of lichte snacks die u kunt nuttigen

Bars en nachtleven
Bijna alle delen van Rio de Janeiro hebben een levendig nachtleven met samba als favoriete muziek. Voeg de geweldige restaurants en zonsondergangen bij elkaar, zoals die bij Arraial do Cabo, dan heeft u de ingrediënten voor een perfecte avond.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293