Incentive reis Tokio

Tokio was nog niet zo lang geleden een relatief onbekende bestemming. Technologie speelt een hoofdrol in Tokio. En de stad heeft dan ook behoorlijke sprongen gemaakt in technologische ontwikkeling. Tokio legt ook een passie aan de dag voor alles wat nieuw is. Dit is bij de rest van de wereld niet onopgemerkt gebleven. Een stad die bestaat uit veel kleinere steden zou je kunnen zeggen.

De buurten van Tokio zijn individueel en uniek in wat ze allemaal kunnen bieden, van culturele bezienswaardigheden tot enorme winkelcentra. Voor iedereen wat te zien tijdens deze incentive reis. Maak je op voor een wervelwind van moderniteit en traditie - dit is Tokio!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Tokio

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Tokio.

De stad

Voordat u uw voet buiten de deur van het hotel zet, moet u rekening houden met het gecompliceerde adressysteem van Tokio. Zeer weinig straten hebben namen en worden in plaats daarvan geïdentificeerd door cijfers die betrekking hebben op gebouw, blok en gebied. 1-11-18, Shibuya, Shibuya-ku zou daarom vertalen als het 18e gebouw van het 11e blok van het 1e gebied van Shibuya in de wijk Shibuya. Investeer in een tweetalige kaart van Tokio en aarzel niet om de politie om ...

Lees meer
De prachtige hoofdstad van Japan
De prachtige hoofdstad van Japan
... aanwijzingen te vragen, want zelfs de lokale bevolking kan in de war raken.

Zodra je het navigatiesysteem hebt begrepen, is Tokio een genot om je te verplaatsen. De metro is superefficiënt, de stad is schoon en mensen zijn hoffelijk en vriendelijk. Hoewel adressen verwarrend kunnen zijn, is Tokio netjes opgedeeld in 23 afdelingen, elk met een bepaald onderscheidend kenmerk. Bezoek Asakusa voor oude charme en tempels, Ginza om te winkelen, Mekka en Akihabara voor elektronica in overvloed. Mix oud en nieuw om de grote diversiteit van Tokio te proeven.

Variatie is de sleutel van Tokio. Weinig andere wereldsteden zijn even wonderlijk idiosyncratisch. Internationale en lokale invloeden verstrengelen zich in keuken, festivals, muziek, galeries, winkelen en zelfs accommodatie. Bizar en snel in beweging, maar toch vredig en intrinsiek religieus, de identiteit van Tokio is vooral duidelijk Japans, ondanks dat het een eigen wereld is.

Do, See & Shop

Do & See
Of je nu een techno-fan bent of wat meer traditionele Japanse bezienswaardigheden wil bekijken of indrukken wil opdoen, deze stad kan het allemaal bieden. Bezoek de prachtige Shinto-heiligdommen of geniet van winkelen in het equivalent van Fifth Avenue in Tokio.

Shopping
Winkelen in deze stad is meer een kunst dan een eenvoudig plezier. Als u geld te besteden heeft, dan is dit het paradijs van alle winkelparadijzen. Winkelcentra en warenhuizen zijn er in overvloed ...

Lees meer
Oogverblindend uitzicht in Tokio
Oogverblindend uitzicht in Tokio
... en specifieke gebieden zijn vaak gewijd aan bepaalde waren om het leven gemakkelijker te maken.

Roppongi is meer dan alleen honderden winkels - het is een ministad met restaurants, clubs, cafés, bioscopen, hotels en musea. Het is waar de expat-menigte in het bijzonder feest, eet, drinkt, winkelt en rondhangt. Roppongi is ongeveer zo ver van traditioneel Japan is als mogelijk is. Roppongi Hills, een winkelcentrum dat het grootste deel van het bovenstaande omvat, vormt het centrum van deze bijenkorf en trekt een groot deel van de serieuze klanten van Tokio aan. Als je high street-, boutique- en designermerken wilt, kun je hier je hart ophalen.

Dining, bars en nachtleven

Dining
Met meer dan 300.000 restaurants, cafés en eetkraampjes, is het enige probleem bij het dineren in Tokio, te veel keuze. Japans eten staat bekend om zijn pure en frisse smaak, maar hier kun je echt diep in de diepte van deze oosterse keuken duiken. Proef de beste sushi voordat je doorgaat naar meer avontuurlijke gerechten in een izakaya of yatai bij de straatkraam.

High-end dineren kan duur zijn, maar in restaurants zoals de New York Grill, lijdt ...

Lees meer
Geniet van de verste sushi in Tokio
Geniet van de verste sushi in Tokio
... het geen twijfel dat u voor het allerbeste op het gebied van keuken en voor spectaculaire uitzichten betaalt. Veel van de duurdere locaties hebben geweldige aanbiedingen voor de lunch, dus het is de moeite waard om slim van deze culinaire hoogstandjes te genieten Reserveer wel altijd even voor de beste plaatsen vooral tijdens het weekend en verdiep je even in de etiquette. Je eetstokjes verticaal in je rijst steken is not done!

Cafés
De cafécultuur bloeit in Tokio, waar nieuwigheden zoals de manga-rage vele locaties hebben overgenomen. Daarnaast zijn de Japanners cafeïnefanaten en zijn er op elke hoek kissaten (coffeeshops) opgezet om aan deze vraag te voldoen.

Bars en nachtleven
In het afgelopen decennium hebben we in Tokio de opkomst gezien van de 24-uurs manga-kissaten met stripboeken, internettoegang en zelfs een slaapplaats voor tekenfilmverslaafde nachtbrakers. Manga, letterlijk vertaald als 'gekke tekeningen', is bijna 40 procent van alles wat in Japan is gepubliceerd.

Het vertier vind men in Tokio buiten de deur. Vandaar het oneindige aantal locaties die alcohol verkopen in de stad, van de alomtegenwoordige izakaya, tot de meer exclusieve blitse bars. Het nachtleven in Tokio heeft iedereen iets te bieden. Of je nu op zoek bent naar een hedonistisch feest, superclubgeluiden of relaxte beats, het is er allemaal voor het oprapen. Lekker loungen of de hele nacht dansen in de beste clubs van Tokio

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293