Incentive reis Venetië

Voor een incentive reis is er geen andere stad zoals Venetië. Het heeft 180 kanalen en 450 bruggen die 118 kleine eilanden en prachtige gebouwen met elkaar verbinden. Het is een stad die rijk is aan musea en historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang. Het blijft bijzonder om te zien hoe Venetië met het water leeft of heeft leren leven. Nergens ter wereld vind je deze combinatie op deze manier. Mysterieus, romantisch en temperamentvol, dat allemaal in een stad.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Venetië

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Venetië.

De stad

Historische bewijzen suggereren dat vluchtelingen Venetië hebben gesticht. Toen de Germaanse stammen in de 5e eeuw Noord-Italië verwoestten, vluchtten veel mensen naar dit moeilijk bereikbare gebied aan de Adriatische Zee.

Door de eeuwen heen groeide de vluchtelingengemeenschap uit tot de machtigste handelshaven in de Middellandse Zee. Op zijn hoogtepunt telde Venetië 3.000 handelsschepen en 300 marineschepen. Na de val van Napoleon werd het een deel van het Oostenrijkse koninkrijk Lombardije-Venetia, maar na de opstand in 1848 bereikte de stad opnieuw haar ...

Lees meer
Met de gondel door Venetië
Met de gondel door Venetië
... onafhankelijkheid. Kort daarna, in 1866, werd Venetië geannexeerd aan het Koninkrijk Italië. In 1932 werd de motor- en spoorbrug tussen Venetië en het vasteland geopend, waardoor deze stad als toeristische bestemming bovenaan kwam te staan.

Het is moeilijk om door de stad te navigeren, maar laat dat je niet afschrikken, want dit is onderdeel van de charme van Venetië. Verlaat de andere toeristen op het San Marcoplein en de Rialtobrug en verken in plaats daarvan de doolhofachtige kleine buurten. De meest interessante gebieden en eilanden zijn Cannaregio, SanPolo / Santa Croce, Dorsoduro, San Marco en Castello.

Do, See & Shop

Do & See
Venetië is uniek in zijn soort in de wereld, en is , noodzakelijk, UNESCO-werelderfgoed. Onderhoud en conservering van de stad is veeleisend maar absoluut noodzakelijk als we het voor toekomstige generaties willen bewaren. De hele stad is een uniek op zichzelf en om van haar uitzonderlijke schoonheid te genieten, is de beste manier om het te voet te verkennen. Dwalend door de stad met al die verschillende pleinen en bruggen blijf je jezelf constant verbazen.

Shopping
...

Lees meer
Rustig dineren in een prachtige stad
Rustig dineren in een prachtige stad
... Als je op zoek bent naar high fashion winkels, ze zijn gevestigd aan de Via XXII Marzo en aangrenzende straten. Via XXII Marzo strekt zich uit van het San Marcoplein in de richting van Academia, waar u bekende merken als Prada, Valentino, Etro, Chanel en Gucci zult vinden. Er zijn ook verschillende banken en wisselkantoren in dit gebied. Slenter langs en door de boetieks van Venetië en geniet van de sfeer van de stad.

Dining, bars en nachtleven

Dining
Venetië heeft een grote verscheidenheid aan restaurants. Zoals gebruikelijk bij Italiaanse steden, kan de beste eetervaring worden genoten in een eenvoudige trattoria een beetje uit de buurt van het toeristisch gepeupel. Venetië heeft vele culinaire specialiteiten, zoals bigoli in ansjovis en champignonsaus, of castraure-kleine artisjokken met Parmezaanse krullen en olijfolie. Zorg ervoor dat u altijd onder aan het menu kijkt om te zien of er servicekosten aan uw factuur worden toegevoegd. "Service inbegrepen" of "12% toegevoegd / betalen" betekent ...

Lees meer
Het nachtleven en de gezellige barretjes in Venetië
Het nachtleven en de gezellige barretjes in Venetië
... dat nog eens 12% van de totale kosten aan uw factuur worden toegevoegd. "Geen dekking" betekent dat er geen servicekosten in de prijs zijn inbegrepen en dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Cafés
Als het gaat om cafés in Venetië, vind je de voordeligste plaatsen op een paar blokken afstand van de belangrijkste toeristenstranden. Blijf alert tijdens een wandeling en vind je eigen favoriete café!

Bars en nachtleven
Venetië heeft veel goede bars, voornamelijk in de wijk Dorsoduro, maar het is geen stad met feestelijke taferelen. Jongeren en feestgangers springen vaak over naar de moderne zusterstad van Venetië, Mestre, op het vasteland. In de zomer reizen ze liever naar de kustplaats Jesolo, waar ze kunnen genieten van zonnebaden en zwemmen.

Incentives

Op zo’n 2 uur vliegen vanaf Amsterdam ligt Venetië. Alleen de naam van de stad doet al een glimlach op je gezicht toveren. Niet rijden maar varen door de straten. Prachtige stad met meer dan genoeg mogelijkheden voor een leuk incentive-, of trainingsprogramma. Inspanning en ontspanning in fabelachtige omgeving.

Wij denken graag met je mee over een leuke en spannende invulling van je programma. Neem vrijblijvend contact met ons op en ons team gaat graag aan de slag.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293