Inspiratiereis Dublin

Dublin is een stad waar iedereen dol op is. Het is een modern, hardwerkend, welvarend centrum van handel en industrie, evenals een culturele hoofdstad. Daarnaast is het de thuisbasis van enkele van Europa's meest gerenommeerde kunstenaars.

Het is een stad die het verdient serieus genomen te worden. Er is een overvloed aan literaire pubs die passen bij de status als een van de slechts vijf UNESCO-steden voor literatuur. Je kunt hier proosten op schrijvers als James Joyce en Bram Stoker, of het leven en werken van verschillende dichters ontdekken.

Laat ons jou inspireren

Dublin is een geweldige stad om te voet te verkennen. Van de gracieuze stadsparken: Merrion Square en Iveagh Gardens tot de grote Georgische architectuur en cafécultuur van South William en Drury Street. Er valt meer dan genoeg te zien tijdens de inspiratie reis!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Dublin

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Dublin.

Dag 1: Ontdek de stad

De straten van Dublin zijn een drukke mix van heden en verleden. Deze stad heeft al meerdere schrijvers geïnspireerd. Loop langs de oevers van de rivier de Liffey, naar de middeleeuwse kerk met zijn heilige relikwieën.

Loop verder langs gracieuze Georgische straten en langs grote gebouwen, musea, theaters en bezoek verschillende parken waar je even lekker kunt rusten.

De straten van Dublin
De straten van Dublin

Dag 2: Iveagh Gardens

De majestueuze Iveagh-tuinen van Dublin zijn het best bewaarde geheim van de stad. Betreed een bloemenwereld met rustieke grotten, fonkelende fonteinen en groene gazons. De tuinen werden ontworpen door Ninian Niven in 1863.

Naast bossen en wildernis vind je hier onder andere kleine watervallen, fonteinen, een doolhof, een rosarium en boogschietterreinen. Je zult genieten van dit kleine stukje stadshemel!

De aangrijpende Iveagh Gardens van Dublin
De aangrijpende Iveagh Gardens van Dublin

Dag 3: Nummer 1 in Dublin

Jaar in jaar uit is het Guinness Storehouse de meest bezochte attractie van Dublin, en met vele goede redenen.

Je kunt meer te weten komen over de geschiedenis van 'the black stuff' en ontdekken hoe het gemaakt is, je eigen pintje trekken, genieten van de verbluffende panoramische uitzichten vanuit de Gravity Bar en nog veel meer…

Het Guinness Storehouse
Het Guinness Storehouse
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293