Inspiratiereis Malta

Strategisch gelegen in het hart van de Middellandse Zee, De Maltese Eilanden zijn voor eeuwen al de tweesprong van beschaving en maritieme routes. 7000 jaar geschiedenis en gastvrijheid maken waarom Malta een werkelijk unieke inspiratie reis is.

Het kleurrijke verleden van de eilanden wordt weerspiegeld in het rijke architecturale landschap. Preshistorische tempels, prachtige paleizen en indrukwekkende vestigingswerken tot Middeleeuwse en barokke steden die een exclusief decor vormen. Echter heeft Malta niet aan het verleden vastgehouden en biedt het eiland ook moderne faciliteiten aan.

Blijvende publieke en private investeringen in de infrastructuur en dienstverlenende sector zorgen ervoor dat Malta meer zakelijk toerisme blijft aantrekken en door zijn aloude kwaliteitstraditie van verwelkoming, zakelijk toerisme van over de hele wereld naar Malta komt.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Malta

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Malta.

Dag 1: Mysterieus Mdina

Mdina is een van de favoriete lokale bestemmingen op Malta en is ook een van de mooiste ommuurde steden die je op de wereld zal vinden.

Gelegen op een van de hoogste kliffen van Malta, heeft de stad een prachtig uitzicht over Malta wat nooit verveeld.

De geschiedenis van Mdina gaat meer dan 4000 jaar terug in de tijd en binnen de muren is er een mix van Middeleeuwse en Barokke architectuur wat onaangetast is tijdens de moderne ontwikkeling.

Het prachtige Mdina
Het prachtige Mdina

Dag 2: Dompel onder in Malta’s geschiedenis

De rondleiding zal in Valletta starten, de hoofdstad van Malta. Het begin omvat de belangrijkste monumenten en locaties van Valletta.

Hierna zal de lunch plaatsvinden bij het schilderachtige Trabuxu Bistro. Na de lunch, zal Valletta Waterfront worden bezocht. Hier zullen we de Grand Harbour oversteken naar Birgu door middel van traditionele frejgatinas, ‘lokale boten’.

Birgu is gevestigd op de Grand Harbour of Malta rond Fort St. Angelo, en diende als Malta’s belangrijkste haven. Toen de ridders van St. John arriveerde in 1530, werd Birgu de hoofdstad van Malta.

De Grand Harbour
De Grand Harbour

Dag 3: Gozo Jeep safari met culinaire verrassingen

De dag start met een opwindende power boottocht van het hotel naar Gozo, waar de groep in de haven zal worden verwelkomt voor een voorbespreking van de dag. Daarna, als iedereen in de Jeeps heeft plaatsgenomen staat er een leuke en drukke dag voor de boeg.

Deze Jeep Safari op Gozo eiland is de beste manier om de verborgen schatten van Gozo te ontdekken. Daarnaast, is het een geweldige kans om de verbluffende foto’s van een adembenemend uitzicht te nemen.

Een ...

Lees meer
De Jeep Safari op Gozo eiland
De Jeep Safari op Gozo eiland
... verscheidenheid aan hoogtepunten en historische locaties zal in een originele en een pakkende manier worden bezocht.

Als onderdeel van deze ervaring, worden er meerdere (culinaire) stops gemaakt, waar de groep de mogelijkheid krijgt om authentieke ervaringen van de cultuur, gewoonten en de traditionele keuken te ontdekken.

Verschillende alternatieven:

Namiddag op zee op een catamaran. De perfecte manier om te ontspannen, is aan boord van een catamaran die je naar enkele van de meest schilderachtige baaien rond de eilanden brengt. Daarnaast, is er de mogelijkheid om te gaan zwemmen of snorkelen in het kristalheldere water rond het zustereiland Comino.

Voor de lunch wordt een barbecuebuffet met open bar aan boord geserveerd.

De Blue Lagoon
De Blue Lagoon

Cooking Challange – the Maltese way:

Stel het teamwork van de groep op de proef met deze Maltese kookuitdaging! Deze kookles wordt gehouden in een traditionele boerderij.

Elk team heeft een eigen kitchenette en een Maltees recept dat ze moeten maken van de gegeven ingrediënten.

Onder toezicht van de chef-kok, krijgt elk deelnemend team een mandje met zorgvuldig geselecteerde seizoensgebonden ingrediënten. Ze zullen moeten samenwerken om het winnende menu te maken!

Het diner wordt op dezelfde locatie geserveerd: een buffet bestaande uit traditionele lokale gerechten wordt geserveerd in potten en pannen.

Koken in Malta
Koken in Malta
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293