Inspiratiereis Pisa

Pisa is bij iedereen bekend om de scheve toren, die te vinden is op het Campo dei Miracoli: “het plein van de wonderen”. Op dit plein vind je veelal toeristen, die de toren en de basiliek bewonderen. In de rest van de stad komt men nauwelijks toeristen tegen. Een uitgelezen kans voor mensen die het ‘echte’ Pisa willen ontdekken. Ontdek het tijdens deze inspiratie reis!

Laat ons jou inspireren

In Toscane zijn er naast Pisa nog vele andere plaatsen te bezoeken, bijvoorbeeld Florence. Ook zijn er in deze omgeving meer dan genoeg activiteiten te doen die ideaal zijn voor groepen. Wij organiseren graag een incentive waarin meerdere bestemmingen worden gecombineerd. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden die er in de omgeving te doen zijn.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Pisa

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Pisa.

Fietsen of wandelen?

Rondleiding in Florence
Beleef een onvergetelijke rondleiding door de stad Florence: geboorteplaats van de Renaissance en centrum van schoonheid en kunst tot op de dag van vandaag! Wandel door de legendarische straten en verken de ongekende rijkdom van zijn cultuur en kunst. Ontdek de ongelooflijke geschiedenis van de Piazza della Signoria en de Piazza del Duomo, evenals de rijke schatten van de magnifieke Duomo, waarvan de koepel werd ontworpen door Brunelleschi.

Fietstocht in Florence
Geniet van een fietstocht van 4 uur door Cascine Park, het prachtige jachtreservaat van de Medici-familie, en het prachtige Renai Park. Adem frisse lucht in deze verborgen parel van Florence.

De prachtige stad Florence
De prachtige stad Florence

Wijnproeverij, olijfolieproeverij of allebei?

Bezoek aan lokale wijnkelder voor wijnproeverij
Verdiep uw kennis van het wijngoed en de producten met een rondleiding en proeverij van een lokale wijnkelder in de Chianti-regio. Krijg een overzicht van de technieken van de wijngaardenteelt, ontdek de geheimen van kelders en proef verfijnde wijnen. Typische Italiaanse hapjes zoals kaas, ham en salami vullen deze heerlijke wijnproeverij aan.

Olijfolie proeverij
Bezoek een typisch Italiaanse olijfmolen en ontdek hoe de productie van één van de beste olijfoliën ter wereld plaats vindt. Zie hoe de ...

Lees meer
Wijnproeverij
Wijnproeverij
... oude, maar moderne oliepersen werken, en zie wat er allemaal nog meer bij komt kijken om deze heerlijke Italiaanse olie te maken. Er zal een demonstratie van een professionele oliedruk plaatsvinden en je zult natuurlijk de oliën en landbouwproducten van de molen proeven.

Raften, Canyoning of Kayaken?

Raften Pontevecchio
De tocht door het centrum van Florence volgt de rivier de Arno en gaat onder de vier belangrijkste historische bruggen door. De rivier is erg rustig en is daarom ideaal voor diegenen die willen fotograferen en de prachtige architectuur van Florence willen bewonderen in een uniek perspectief.

De groep zal enkele van de belangrijkste historische bezienswaardigheden voorbij zien komen, zoals de Nationale Bibliotheek, de Galleria degli Uffizi, Pontevecchio, de Santa Trinita-brug met de sculpturen van Ammannati en nog veel meer! ...

Lees meer
De rivier de Arno
De rivier de Arno
...

Na een spannende afdaling langs de dam van S.Niccolò komen we onder de pittoreske bogen van Pontevecchio en bewonderen we de beroemde Vasari Corridor en de ateliers van de goudsmeden van onderaf.

Raften Lima
De kreek stroomt door een prachtige vallei in de buurt van het stadje Bagni di Lucca onder de berg Abetone. De tocht op de rivier zal zeker een adrenaline kick geven dankzij de verbazingwekkende stroomversnellingen.

Krachtige en nauwkeurige manoeuvre is vereist om optimaal te kunnen genieten van de beste raft-ervaring in Toscane. Daarnaast is er een mogelijkheid om te duiken vanaf de klif in volledige veiligheid voor de voldoening van de echte sensatiezoekers. Een onvergetelijke rivierervaring!

Canyoning Solco dell’ Inferno
De excursie omvat de afdaling van een nauwe kloof diep uitgehouwen in de rots niet ver van Bagni di Lucca.

De kloof, verborgen en onaangetast, wordt doorkruist door een beekje met een steile helling en de deelnemers gaan te voet verder met een rugzak, klimharnas, touw en beschermende helm.

Dit pad plaatst je voor enkele obstakels zoals watervallen, rotsklimmen, glijbanen, overstroomde gangen, kleine meren. Om bij de uitgang te komen, moet je toevlucht nemen tot al je vaardigheden van behendigheid en evenwicht, maar je zult worden beloond door de uniciteit en charme van deze magische plek!

Kayaken op het meer van Bilancino
Verkenning van het Bilancino-meer, ideaal voor beginnende én gevorderde peddelaars die elementaire veiligheidsmanoeuvres en technische basisvaardigheden willen leren.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293