Inspiratiereis Praag

Na de 'Fluwelen Revolutie' in 1989 werd Praag een internationaal metropool met alle gebruikelijke attributen, maar het slaagde er ook in om zijn onbedorven lokale karakter met succes te behouden. De Tsjechische hoofdstad is klein en compact, met bierhuizen die 's werelds beste bieren op elke straathoek aanbieden. Deze inspiratie reis is dan ook perfect voor echte bierliefhebbers.

Oude Stadsplein

De marktplaats van de oude binnenstad met zijn pastelkleurige barokke huizen en kathedraal is een van de mooiste pleinen van Europa. Op dit plein staat een standbeeld van een prominente religieuze leider uit de 15e eeuw: Jan Hus. Ook te zien op dit plein is de astronomische klok. Deze klok tikt al sinds 1490 en bevindt zich op de muur van het oude stadhuis op het Oude Stadsplein. Elk uur tussen 8.00 uur en 20.00 uur kunnen bezoekers de apostelen zien. Van dichtbij kan men mystieke sterrenbeelden zien op de klok. Naast deze bijzondere bezienswaardigheden versieren meerdere bars en cafés het plein.

Je eigen bier brouwen én proeven

Veel mensen stellen zich de Tsjechische Republiek voor als een prominente bierproducent - en terecht. Hier moet je de gelegenheid nemen om enkele van de beste bieren ter wereld te proeven. Er is een brede selectie van pubs waar je kunt beginnen met uw proeverij, en zelfs een museum toegewijd aan de drank. Je kunt een rondleiding door het museum nemen, wat Tsjechische bieren proeven en zelfs je eigen bier brouwen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Praag

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Praag.

Dag 1: Diner bij Pilsner restaurant in “The Municipal House”

Het restaurant is gelegen in de kelder van het gemeentehuis.

Hier kan je de traditionele gerechten en de lekkerste bieren proeven.

The Municipal House
The Municipal House

Dag 2: Tram rit door Praag

Tijdens de tramrit door de stad zorgt een accordeonspeler voor muziek en entertainment. Met een glas bier (of frisdrank) erbij, maakt dit dé ultieme manier om de stad te verkennen.

Geniet van deze 20 minuten durende rit door Praag.

Tram in Praag
Tram in Praag

Dag 3: Bierproeverij bij U Fleku

De brouwerij en het restaurant U Fleku is een van de beroemdste cafetaria’s van Praag. Het is gelegen in een prachtig, historisch pand.

U Fleku staat onder andere bekend om zijn heerlijke donkere bieren.

Restaurant U Fleku
Restaurant U Fleku
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293