Jubileumreizen

Bestaat het bedrijf 5 jaar of alweer 50 jaar? Of is er een ander jubileum te vieren?

Smart Incentive reizen helpt graag met het samenstellen van een onvergetelijke jubileumreis. Voor het samenstellen van de jubileumreis kunnen we het programma aanpassen naar de wensen die passen bij jouw team. Hierin weten we de juiste afwisseling te bieden tussen ontspanning en verkenning.

Het programma loopt naadloos in elkaar over en de groep wordt begeleid door professionele gidsen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Jubileumreizen - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Bedrijfsjubileum

Natuurlijk moet een behaald jubileum groots gevierd worden. Of het nu gaat om een bedrijfsjubileum of een andere mijlpaal dat gevierd moet worden, wij helpen je graag met het samenstellen van de jubileumreis. Is de bestemming nog niet duidelijk? Wij hebben een zeker weten een aantal voorbeeldreizen die passen bij de wensen en budget van het bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Volledig ontzorgend

Wanneer je reis door ons wordt samengesteld wordt je volledig ontzorgd. Wij zorgen voor goede hotels en deskundig advies over de bestemming. Door onze persoonlijke benadering wordt er in samenspraak een fantastisch programma samengesteld, zodat alles van het begin tot het einde goed is geregeld.

Zijn er onvoorziene omstandigheden en/of wijzigingen in het programma? Geen probleem, wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing. Het is zelfs mogelijk om één van onze collega’s mee te nemen als reisleid(st)er, zodat je ter plaatse volledig wordt ontzorgd.

smartincentive Reizen - Eric Dietz, CEO DPD Nederland

"Wij hebben een super lang weekend met het gehele managementteam mogen genieten van een perfect verzorgde trip naar Sölden. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook voor de niet skiërs. De sfeer die dit tot gevolg had was uniek en heeft een verdere boost aan ons team gegeven. "

Eric Dietz, CEO DPD Nederland

Laat ons jou inspireren

De wereld lijkt wel kleiner geworden! Alles al gezien en gedaan? Wij denken van niet. Laat onze passie voor reizen en incentives jou inspireren en zorgen dat jouw medewerkers met veel plezier nóg beter presteren. Een beperkt budget? Vraag naar de mogelijkheden. Gewoon omdat het vaak toch kan.

Al een idee of twijfel je nog? Neem vandaag nog contact op en laat ons je overtuigen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293