Lustrumreizen

Eén van de meest onvergetelijke reizen ever. Dat moet een lustrumreis zijn, toch?!

Als groep hebben jullie hier hard voor gespaard en al lange tijd naar uitgekeken. Wat is er leuker dan met jouw club of dispuut samen de reis van jullie dromen te maken?

Wij helpen graag met het organiseren van deze onvergetelijke trip. Uiteraard houden we hier rekening met jullie bucketlist(s). Wij regelen jullie incentive reis!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348 76 46 83

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Lustrumreizen - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Jaarclub- & lustrumreizen

Niets is te gek voor deze reis en alles staat in het teken van ontdekken. Wij houden rekening met de speciale wensen van de groep, zodat iedereen de reis van zijn dromen heeft. Tijdens deze reis leren jullie elkaar (nog) beter kennen en staat lol maken centraal. Uiteraard kunnen wij voor iedere bestemming een voorstel maken, maar om alvast wat ideeën op te doen hebben we een aantal populaire bestemmingen op een rijtje gezet.

Volledig ontzorgen

Wanneer je lustrumreis door ons wordt samengesteld wordt je volledig ontzorgd. Wij zorgen voor goede hotels en deskundig advies over de bestemming. Door onze persoonlijke benadering wordt er in samenspraak een fantastisch programma samengesteld, zodat alles van het begin tot het einde goed is geregeld.

Zijn er onvoorziene omstandigheden en/of wijzigingen in het programma? Geen probleem, wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing. Het is zelfs mogelijk om één van onze collega’s mee te nemen als reisleid(st)er, zodat je ook ter plaatse volledig wordt ontzorgd.

smartincentive Reizen - Imbema

"Onze groepsreizen worden via Uniglobe georganiseerd. Snelle reacties, flexibel en kortere lijnen naar de vliegmaatschappijen. Scheelt ons veel tijd. "

Imbema

Laat ons jou inspireren

Laat onze passie voor reizen en incentives jou inspireren. Een beperkt budget? Vraag naar de mogelijkheden. Gewoon omdat het vaak toch kan.

Al een idee of twijfel je nog? Neem vandaag nog contact op en laat ons je overtuigen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348 76 46 83

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348 76 46 83