Group & Incentive

Een incentive moet voelen als een beloning, moet inspireren en prikkelen. Smart Group & Incentive beheerst dit vak tot in de puntjes. Passie, creatief, verrassend en persoonlijk zijn de termen die het meest aansluiten bij onze dienstverlening. Het is onze missie om van elke incentive die we organiseren een groot succes te maken. Dag in dag uit zijn wij bezig om het de klant naar de zin te maken. Smart Group & Incentive levert maatwerk, bespaart daardoor tijd en geld en zorgt voor een fantastisch resultaat.

Incentives

Een incentive reis biedt je de mogelijkheid op een unieke wijze en op een bijzondere plek de relatie met jouw doelgroep te versterken. Met jouw medewerkers of relaties even “de hei op” om intensief samen te zijn en zo tot de beste resultaten te komen. Dat is het doel van een incentive reis! Een incentive reis heeft een zeer positief effect op uw team en de onderlinge saamhorigheid.

Waarom Smart Incentive Reizen?

Smart Incentive Reizen heeft alle disciplines in huis van front,- tot backoffice gekoppeld aan het wereldwijde netwerk en de expertise van Uniglobe. Wij bezorgen jou en je collega’s een onvergetelijke reis. We zijn constant op zoek naar die details die het verschil maken. Dat kan het hotel zijn maar ook een specifieke activiteit.

Sportreizen

Naast studiereizen en incentives verzorgen wij ook de reizen voor verschillende sportteams. Binnenkort een belangrijke wedstrijd in het buitenland? Wij helpen graag met het vinden van het juiste vervoer en verblijf. Jij hoeft zich niet druk te maken over de extra sportuitrusting van het team of over het vervoer tussen de airport en het hotel. Wij focussen op de reis, jullie op de wedstrijd!

Alles of een deel?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een deel aan ons uit te besteden. Wil je dat wij alleen de groepstickets regelen? Of alleen het hotel vlak bij het congres? Of je nou een op maat gemaakte groepsreis wilt of slechts een deel van de reis wilt uitbesteden, geen probleem! Informeer naar de mogelijkheden via midden@uniglobesbt.nl.

Daarom Smart Incentive Reizen

  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van a-z
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB
  • Veilig: Aangesloten bij IATA en ANVR
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
 
HKU
 

Onze werkwijze

Uw vaste contactpersoon regelt alles van A-Z.
Contact

1: Contact

We ontvangen uw aanvraag en nemen telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen, budget en doelstellingen.
Briefing

2: Briefing

Aan de hand van uw briefing gaan wij met ons team en onze lokale partners brainstormen over een uniek en onvergetelijk maatwerkprogramma.
Presentatie voorstel

3: Presentatie voorstel

Op basis van uw wensen ontwikkelen wij geheel vrijblijvend een uitgebreid voorstel op maat.
Voorbereiding

4: Voorbereiding

Wij gaan uw reis tot in de kleinste details voorbereiden. Als uw partner in project ontzorgen wij u volledig in de organisatie en voorbereiding.
Uitvoering

5: Uitvoering

De grote dag is aangebroken: uw reis vindt plaats! Indien gewenst zijn wij aanwezig om er voor te zorgen dat ook u optimaal kunt genieten van deze dag(en).
Evaluatie

6: Evaluatie

Na afloop komen wij graag bij u langs op uw georganiseerde reis te evalueren en om terug te kijken op uw reis.