Personeels reizen

Smart Incentive Reizen regelt ze naar alle gewenste bestemmingen

Wat is er leuker dan een bedrijfsjubileum met het team te vieren? Of in het buitenland aan teambuilding te doen? Met de juiste kennis en 24-uurs bereikbaarheid nemen we graag jouw zorgen uit handen om de gewenste personeelsreis te organiseren.

Jouw wensen staan centraal

Geen bestemming is ons te gek en geen budget is ons te klein. Wij helpen jou graag met het organiseren van de juiste reis die aansluit bij jouw wensen, bedrijfscultuur en manier van werken. De reis regelen we graag tot in de puntjes, van het boeken van tickets en het verblijf tot aan eventuele dagprogramma’s. Alle zorgen zullen van A tot Z uit handen genomen worden.

Daarnaast zijn we op altijd voorbereid op onverwachte situaties. Wat nou als de vlucht op het laatste moment gecanceld blijkt te zijn? Jouw persoonlijke Travel Consultant is in staat om dan zo adequaat mogelijk een creatieve oplossing te bedenken.

Teambuilding: hier zal nog jaren over gesproken worden!

Een incentive reis kan ook in het teken staan van teambuilding! Wat levert het jou op? Een unieke ervaring die vormend effect heeft op het gehele team. Dit zorgt voor meer motivatie en een effectievere communicatie. Oftewel een beter functionerend team. Niet geheel onbelangrijk is dat een bedrijfsreis uiteraard ook zeer gezellig is. Hierover zal nog jaren gesproken worden naast het koffiezetapparaat.

Welke voordelen brengt teambuilding met zich mee?

 • Het prikkelt en stimuleert jouw team om anders te denken
 • Het zal bijdragen aan de waardering van het personeel
 • Minder stress op de werkvloer
 • Goed voor de teamspirit
 • Betere bedrijfsresultaten!
  • Bovendien is alles mogelijk: wij bieden teambuilding reizen naar gewenste steden in het buitenland om jouw team onverbeterlijk te maken!

   De wereld is ons speelveld

   Smart Incentive Reizen is een wereldwijde franchise formule, waardoor geen bestemming ons te gek is. Wij hebben ervaring in meer dan 85 landen wereldwijd. Of de gewenste bestemming nu razend populair is of juist onbekend, het is allemaal mogelijk. Wij zetten ons altijd 100% in om jouw personeelsreis altijd geslaagd te maken. Onze leveranciers hebben grenzeloos vertrouwen in ons!

   Laat ons jou inspireren

   Nog geen bestemming vastgelegd? Wij helpen je graag met het vinden van een onvergetelijke bestemming. Aan de hand van een korte inventarisatie gaan we met liefde op zoek naar de meest geschikte reis voor jou en jouw team.

   Gratis advies
   of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Smart Incentive Reizen dan kies je voor:

 • Een personeelsreis naar jouw gewenste bestemming
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Een persoonlijke Travel Consultant
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • 24-uurs bereikbaarheid
Samen sparren?

Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
10
“Smart Incentive Reizen is al geruime tijd onze vaste partner als het gaat om de organisatie van de reizen met onze nationale teams. Wij hebben een “grenzeloos” vertrouwen in Smart Incentive Reizen, omdat zij de professionals zijn die van A tot Z de zorgen uit handen nemen. Wij stellen de vraag, binnen 24 uur hebben we antwoord.”
– Theo van Gerwen, Sport Director (CSO)

IJshockey Nederland

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
 • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
 • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
 • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
 • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
 • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293