Personeels reizen

Wat is er leuker dan een bedrijfsjubileum met elkaar te vieren? Of om de fabriek en/of vaste leveranciers te bezoeken met het hele team? Wij nemen jouw zorgen graag uit handen om zo de gewenste personeelsreis te organiseren.

Jouw wensen

Geen bestemming is ons te gek en geen budget is ons te klein. Wij helpen je graag met het organiseren van de juiste reis om zo aan alle wensen te voldoen. Wij helpen bedrijven graag met het boeken van tickets, verblijf en het invullen van eventuele dagprogramma’s. Onze offertes zijn maatwerk waarbij we kijken naar de voorkeuren van zowel het bedrijf als de reizigers.

De wereld is ons speelveld

Uniglobe Travel is een wereldwijde franchise formule, waardoor geen bestemming ons te gek is. Of de gewenste bestemming nu razend populair is of juist onbekend, wij zoeken de best passende oplossing(en) voor jouw personeelsreis. Onze leveranciers hebben grenzeloos vertrouwen in ons!

Ijshockey Nederland

“Uniglobe Smart Business Travel is al geruime tijd onze vaste partner als het gaat om de organisatie van de reizen met onze nationale teams. Wij hebben een “grenzeloos” vertrouwen in Uniglobe Smart Business Travel, omdat zij de professionals zijn die van A tot Z de zorgen uit handen nemen. Wij stellen de vraag, binnen 24 uur hebben we antwoord.”

Laat ons jou inspireren

Nog geen bestemming vast gelegd? Wij helpen je graag met het vinden van een onvergetelijke bestemming. Wij zullen aan de hand van een korte inventarisatie op zoek gaan naar de meest geschikte reis voor jou en jouw team.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348 76 46 83
Gratis reisofferte

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij SGR(Z), IATA en ANVR.
SGR
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348 76 46 83