Personeelsreis Londen

Uitermate geschikt voor personeelsreizen. Londen is het kloppende hart van Groot-Brittannië, onder andere beroemd om musea van wereldklasse, galerijen, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, theatershows in West End en bekroonde restaurants.

Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken in de London Eye, of genoegen neemt met een hostel en lekker relaxen in een van de prachtige koninklijke parken, wij vinden iets passends voor ieder gewenst budget en verschillende interesses.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Londen

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Londen.

Typisch Britse High Tea

Mini sandwiches, verleidelijke cakes, potten vol dampende thee en scones met overheerlijke room. Geen wonder dat de traditionele afternoon tea zo populair is in Londen.

Tegenwoordig zijn er veel hotels, restaurants en cafés waar deze High Teas worden geserveerd. Op de klassieke afternoon tea zijn tal van variaties ontstaan, zo is er zelfs een gentleman’s afternoon tea speciaal voor mannen.

High Tea in Londen
High Tea in Londen

Tikkeltje Magie

Stap in de magische wereld van Harry Potter en bezoek de filmsets waarin de serie werd opgenomen bij Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter.

Tijdens de tour kun je rondsnuffelen op het kantoor van Dumbledore (Perkamentus), de Grote Zaal bezoeken en zien hoe de technische snufjes Harry Potter deden vliegen.

The Making of Harry Potter
The Making of Harry Potter

Totally Thames Festival

Wanneer je Londen het best kan bezoeken? In de hele maand september vindt het Londense Totally Thames Festival plaats langs de beroemde rivier met een verspreiding van 42 km en meer dan 100 afzonderlijke kunst- en culturele evenementen.

Ieder jaar is het festival gevuld met wandelingen, rondleidingen, grote scheepswedstrijden, theater, bioscoop en vele andere spannende manieren om van Londen te genieten, allemaal op of naast de rivier de Theems.

Het spectaculaire Totally Thames Festival
Het spectaculaire Totally Thames Festival
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293