Personeelsreis Madrid

Madrid is een prachtige stad die uitnodigt tot ontspannende wandelingen door groene gebieden en hectische nachten vol avontuur. Mensen vullen de straten ieder uur van de dag en er zijn indrukwekkende gebouwen, weelderige parken en pittoreske straatjes in overvloed.

Cultuur is hier volop aanwezig en je hoeft echt geen geschiedenisfanaat te zijn om de voortdurende herinneringen aan een lange en rijke geschiedenis te waarderen. Ontdek Madrid tijdens deze personeelsreis!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Madrid

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Madrid.

Flamenco: muziek én dans

Madrid is een stad die over de hele wereld beroemd is om zijn uitstekende Flamenco-optredens. Deze populaire dans is te zien in verschillende tavernes en bars in de stad.

Geniet van een driegangenmaaltijd en bewonder na het diner een magische show. Flamenco is niet alleen de dans, maar ook de muziek waarop deze dans wordt uitgevoerd.

Het is ontstaan in Andalusië en is vooral bekend als liederen begeleid door gitaar en complexe technieken van voetstampen en handgeklap én uiteraard het gebruik van castagnetten.

De Flamenco
De Flamenco

Koffie als cultuur

De Spaanse koffiecultuur is een sociale en gezellige aangelegenheid. Café con Leche wordt meestal bij het ontbijt geserveerd, bij voorkeur met een croissant. ‘s Middags, vooral na het eten, neemt de lokale bevolking Espresso, Café-Solo of Cortado, dit is een espresso met melk. Café Americano is wat sommigen verwaterde versies van de eerste twee koffies zouden noemen.

Tip: bestel einde van de middag of na het diner een Café-Solo-Corto, dit is een hele sterke espresso of een Carajillo, dit is een Café-Solo met Spaanse cognac.

De overheerlijke koffie in Madrid
De overheerlijke koffie in Madrid
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293