Personeelsreis Milaan

Vandaag de dag is Milaan de op-een-na grootste stad van Italië. Bijna alles in Milaan draait om de mode-industrie. Meest beroemde ontwerpers en modehuizen hebben de neiging zich in de stad te bevinden - het gebied rond Via Monte Napoleone en Via Della Spiga is het hart en de thuishaven van vele flagship stores in de mode-industrie.

In Centro Storico zijn veel van de beroemde bezienswaardigheden van de stad te vinden, waaronder Duomo en La Scala Opera. Navigli, aan de grachten, is een andere zinderende wijk die beroemd is om zijn nachtleven, terwijl Brera een kunstzinnige enclave is. Er is voor iedereen wat te zien tijdens deze personeelsreis.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Milaan

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Milaan.

Voor de echte fashion liefhebbers

Milaan is de hoofdstad van de mode en er is veel te kiezen als het gaat om winkelen. Zelfs degenen die minder geïnteresseerd zijn in mode zullen ontdekken dat het verkennen van Via Monte Napoleone, Via della Spiga en de omliggende straten de moeite waard is.

Hier hebben alle modehuizen hun indrukwekkende flagship stores. Armani's warenhuis aan de Via Manzoni 31 is een goed voorbeeld, of de winkel van Gucci aan de Via Monte Napoleone die bijna een heel stedelijk blok beslaat.

De indrukwekkende winkel van Dolce & Gabbana aan de Corso Venezia is gehuisvest in het voormalige paleis van een Siciliaanse edelman.

De indrukwekkende winkelstraat in Milaan
De indrukwekkende winkelstraat in Milaan
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293