Personeelsreis New York

Een unieke personeelsreis? New York City is de meest dichtbevolkte stad in Noord-Amerika met 8 miljoen inwoners op slechts 830 vierkante kilometer land. Het is altijd een stad van immigranten geweest en zelfs vandaag de dag is ongeveer een derde van de inwoners in het buitenland geboren.

Er worden zo’n 138 talen gesproken en levendige nieuwe etnische enclaves duiken op in de hele stad en bieden bezoekers een breed scala aan interessante culturele en culinaire ervaringen.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis New York

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in New York.

New York highlights

Je hebt ze een miljoen keer gezien in de films, maar er gaat niets boven het bezoeken van de typische bezienswaardigheden in New York City.

Eerste stop, een rondleiding door het Statue of Liberty en Ellis Island, afgesloten met een gratis ritje op de Staten Island Ferry voor een schitterend uitzicht op beide.

Verken Rockefeller Center en maak een reis naar de top van het Empire State Building.

Ervaar Grand Central Terminal, een uniek architectonisch juweeltje en het belangrijkste transportknooppunt van de stad.

Geen stad kan tippen aan de uitzichten van NYC. Loop bijvoorbeeld over de Brooklyn Bridge voor een prachtig uitzicht op onder andere de haven van New York.

Het Statue of Liberty
Het Statue of Liberty

Fotomoment @ Times Square

New Yorkers hebben de neiging om Times Square te vermijden en trots te verkondigen hoezeer ze het haten. Toch is het een onnavolgbare ervaring om tussen de schreeuwende immens grote billboards én de hordes foto’s makende toeristen te staan.

Dompel jezelf onder in de drukte en felle lichten van Times Square en probeer dit hectische en overweldigende kruispunt in je op te nemen.

De indrukwekkende Times Square
De indrukwekkende Times Square

Pak je rust in een van de stadsparken

De bekendste is natuurlijk Central Park: dit iconische 843-hectare grote park was ontworpen om New Yorkers een respijt te geven van de drukte van de grote stad.

Wanneer je ontspant op één van de grote grasvelden, picknickt bij een meer, of slentert langs de kilometers lange fiets- en wandelpaden, is het vaak moeilijk te geloven dat je midden in Manhattan bent. Het park bevat musea van wereldklasse en biedt ontelbare activiteiten en concerten, vooral in de zomermaanden.

Verderop in het ...

Lees meer
Central Park
Central Park
... centrum op een schilderachtig stuk verhoogde spoorweg, is de High Line in Manhattan: een populair voetgangerspark met informele cafés en een fantastisch uitzicht op de stad.

Op pad in de wijk Brooklyn? Plan een middag barbecue in Prospect Park.

Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293