Teambuilding reizen

Wil je jouw team of organisatie een onvergetelijk teambuildingsuitje verzorgen? Waardoor de werknemers de waardering zullen voelen die ze verdienen? Dan is één van onze unieke teambuildingreizen de activiteit waar je naar op zoek bent.

Hét teamuitje dat niemand meer vergeet

Het belangrijkste doel van de incentive reis is iedereen dichter bij elkaar brengen. Dit zorgt voor goede relaties op de werkvloer en zal uiteindelijk betere bedrijfsresultaten met zich meebrengen!

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

 • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Een persoonlijke Travel Consultant.
 • Complete ontzorging van A tot Z
 • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Teambuilding reizen - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Jouw organisatie zal beter presteren dan ooit tevoren

Een unieke ervaring als een teambuildingsreis brengt natuurlijk geweldige herinneringen voor je team en jezelf mee. Maar daarnaast heeft het ook een heel positief effect op de werking binnen het bedrijf. Want dat is toch het doel van teambuilding?

Lees hieronder het effect van jouw teambuildingsreis:

 • Het prikkelt en stimuleert jouw team om anders te denken
 • Het zal bijdragen aan de waardering van het personeel
 • Minder stress op de werkvloer
 • Goed voor de teamspirit
 • Betere bedrijfsresultaten!

De teambuildingreis wordt naar jouw mogelijkheden en wensen samengesteld

Zie je een teambuildingsreis voor jouw organisatie of team wel zitten? Maar bent u misschien wel bang dat het niet mogelijk is met het te besteden budget? Of denkt u dat er wensen zijn die wij niet kunnen vervullen?

Wij bieden geen beperkingen maar mogelijkheden. Wij hebben al vele bedrijven gehad die zichzelf dezelfde vragen stelden. Maar wij houden rekening met elk budget en vaak is het toch mogelijk om een onvergetelijke teambuildingsreis te organiseren. Daag ons uit met een budget of een speciale bestemming en we zullen je verrassen.

smartincentive Reizen - Nancy Bruijn, Office Manager | Personal Assistant to CEO

"Uniglobe heeft onze jaarlijkse citytrip naar Budapest, Milaan en Barcelona tot in de puntjes verzorgd. Vlucht, transfer, hotel, restaurants, gidsen, activiteiten: alles wordt uitstekend geregeld. De altijd vriendelijke medewerkers luisteren naar onze wensen, denken mee en samen komen we ieder jaar weer tot een geweldige trip voor onze medewerkers. "

Nancy Bruijn, Office Manager | Personal Assistant to CEO

City Quest; Dé combinatie van toeristje spelen en elkaar beter leren kennen

Dat klinkt toch als de perfecte activiteit voor teambuilding? In samenwerking met lokale agenten stellen we de leukste bezigheden samen.

De City Quest is een opdracht of een missie, waar je als team moet samenwerken en een beloning krijgt na het voltooien van verschillende opdrachten.

Volledige ontzorging voor en tijdens de teambuildingsreis

De reis kan volledig door ons worden samengesteld, waarbij alles tot in de puntjes wordt georganiseerd. Een goedlopend programma is hierbij belangrijk. Waarbij wij natuurlijk al jouw wensen en behoeftes meenemen. Vervolgens wordt dit programma duidelijk uitgelegd en besproken.

Zijn er onvoorziene omstandigheden en/of wijzigingen in het programma? Geen probleem, wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing.

Het is zelfs mogelijk om één van onze collega’s mee te nemen als reisleid(st)er, zodat je ook ter plaatse volledig wordt begeleid. Zo kun je in alle rust en ontspanning genieten van de teambuildingsreis.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
 • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
 • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
 • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
 • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
 • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293