Wintersport Reizen

Een stedentrip is leuk, hoe leuk is het om met z’n allen een onvergetelijke tijd in de sneeuw te beleven? Wil je ervoor zorgen dat jouw team na de incentive reis het beste uit zichzelf gaat halen? Of wil je een mooie herinnering samen met je relaties creëren? Kies dan voor een wintersport trip!

Het prettige aan de reis is dat deze volledig naar wens kan worden ingevuld: luxe hotel of een kneuterige chalet? Veel (après-)skiën of liever wandelen door de bergen? Voor collega’s die niet skiën of snowboarden regelen wij graag een alternatief programma. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Kies je voor Uniglobe Travel

dan kies je voor:

  • Een bedrijfsweekend naar jouw gewenste bestemming
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een persoonlijke Travel Consultant.
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • 24-uurs bereikbaarheid
IATA
ANVR
Wintersport Reizen - Smart Incentive Reizen
Gratis reisofferte

Weekend skiën?

Een paar dagen naar de Oostenrijkse sneeuw? Waarom ook niet?! Met het vliegtuig zit je snel in verschillende grote skigebieden en sta je binnen een aantal uur op de latten. Wij zorgen ervoor dat er een transfer is geregeld die de groep naar het hotel brengt. Eventueel kunnen diner en alternatieve dagprogramma’s worden samengesteld. De sfeer als gevolg is uniek. Jouw team of relaties zullen gegarandeerd terugkeren met een “wow-gevoel”!

smartincentive Reizen - Uscha Ramkisoen - Executive Assistant

"Uniglobe is ons standaard zakenreisbureau dat zeer professioneel is en zeer snel handelt. Zelfs skivakanties voor grote groepen worden professioneel geregeld en is geen vraag hen teveel! Alles was op en top verzorgd! "

Uscha Ramkisoen - Executive Assistant

Alternatieve programma’s

Voor de reisgenoten die graag mee op reis willen maar niet van sneeuwsport houden is er ook een mogelijkheid om een alternatief programma samen te stellen. Denk aan een stadsbezoek, uitstapje naar een kasteel, arrensleetocht, schnapps proeven of iets sportiever zoals sneeuwschoenwandelen of snowbiken.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293