Groepsreizen Wintersport Oostenrijk

Oostenrijk is natuurlijk de nummer één wintersportbestemming in Europa. De pistes zijn prachtig, niet alleen voor ervaren wintersporters maar ook voor beginners. Daarnaast zijn er genoeg andere activiteiten te doen en is de après-ski berengezellig.

Voor diegene die niet van après-ski houden is er de keuze om te relaxen is een sauna en/of wellness. Kortom, wintersportreizen naar Oostenrijk is ideaal om met een groep te doen! Vraag ons naar de mogelijkheden en wij zoeken het voor je uit.

Gratis advies
of bel direct +31 (0)348-430 293
Samen sparren?

Voorbeeldreis Groepsreizen Wintersport Oostenrijk

Enkele mogelijkheden voor activiteiten en excursies in Groepsreizen Wintersport Oostenrijk.

Waarom Oostenrijk?

Wie eens zijn wintersport in Oostenrijk heeft doorgebracht zal nog lang nagenieten: gezellige oude dorpen, het wondermooie landschap en erg grote skigebieden. Genoeg redenen voor een skivakantie in Oostenrijk dus!

Denk ook aan de lekkere gerechten, de gastvrijheid, perfect geprepareerde pistes, hoge sneeuwzekerheid op de gletsjers en talrijke vrijetijdsactiviteiten. Bovendien kun je hier kiezen uit een reusachtig aanbod aan accommodaties - van voordelig appartement tot luxe hotel. Zo vindt iedereen de perfecte wintersportvakantie in Oostenrijk.

De adembenemende pistes in Oostenrijk
De adembenemende pistes in Oostenrijk

Alternatieve programma’s

Voor diegene die graag mee op reis willen maar niet van sneeuwsport houden is er ook een mogelijkheid om een alternatief programma samen te stellen. Denk aan een stadsbezoek, uitstapje naar een kasteel, arrensleetocht, schnapps proeven of iets sportiever zoals sneeuwschoenwandelen of snowbiken.

Sneeuwschoenwandelen
Sneeuwschoenwandelen
Over Groepsreizen Wintersport Oostenrijk

over Groepsreizen Wintersport Oostenrijk

"Wij hebben een super lang weekend met het gehele managementteam mogen genieten van een perfect verzorgde trip naar Sölden. Alles was tot in de puntjes verzorgd, ook voor de niet skiërs. De sfeer die dit tot gevolg had was uniek en heeft een verdere boost aan ons team gegeven." - Eric Dietz, CEO DPD Nederland
Laura Koreman
“ Wij helpen je graag met het samenstellen van een reis die aansluit bij jouw wensen ”
Gratis advies

Daarom Smart Incentive Reizen

Het is onze passie om incentives en personeelsreizen zorgeloos te laten verlopen en reizigers een onvergetelijke reiservaring te bieden.
  • Persoonlijk: je persoonlijke Travel Consultant regelt alles van A-Z.
  • Creatief: de leukste ideeën voor ieder gewenst budget.
  • Ambitieus: altijd een stapje verder om je te verrassen.
  • Lokaal ondernemerschap: wij spreken de taal van het MKB.
  • Veilig: aangesloten bij IATA en ANVR.
IATA
ANVR
Onafhankelijke beoordelingen door onze klanten
8,6
“Wij boeken onze dienstreizen via Uniglobe omdat zij ons op een prettige en professionele wijze hiermee ontzorgen. Wij hebben erg kritische en eigenwijze gebruikers, maar toch is men heel tevreden over de dienstverlening. Dus het is erg knap hoe deze dienstverlening aansluit op onze bedrijfscultuur en onze manier van werken.”
– HKU, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Jolanda
“Wij nemen het organiseren graag uit handen, zodat jij je tijd kunt gebruiken voor écht belangrijke zaken.”
Contact
of bel +31 (0)348-430 293